8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lorna Byrneová - Schody do nebe

13. 02. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Schody do nebe
Autorka: Lorna Byrneová
Nakladatelství: Knižní klub
Rok vydání: 02/2012
Počet stran: 280 str.
Vázaná vazba
Cena: 244 Kč

Lorna Byrneová, autorka mezinárodního bestselleru Andělé v mých vlasech, od útlého věku vídá anděly a hovoří s nimi. Ve Schodech do nebe, své druhé knize, seznamuje čtenáře s činností andělů ve světě, vysvětluje vztah lidské duše k lidskému tělu a objasňuje, jakou roli mohou v lidských záležitostech sehrát zemřelí, kteří jsou nyní v nebi. Závažná je kapitola věnovaná záměrům, které má Bůh a andělé s lidstvem do budoucnosti.

Když Lorně zemřel manžel, svět se jí zhroutil. Kniha Schody do nebe líčí, jak tato ovdovělá matka čtyř dětí, prakticky bez vzdělání, postupně našla sílu pokračovat. Po dlouhých letech se rozhodla přerušit mlčení a začala seznamovat svět s andělským poselstvím.

Popisuje různé typy andělů i jejich odlišné role a zmiňuje se rovněž o svých mimořádných zážitcích, například o návštěvě u jesliček při Ježíškově narození. Vypráví čtenářům o budoucnosti, již lidstvu Bůh přichystal, ale i o
 jiných eventualitách, které mohou nastat v závislosti na rozhodnutích, jaká lidé udělají. „Všichni musíme hrát svou roli," říká Lorna.

Z přímé, osobní zkušenosti poskytuje mimořádně podrobné informace o andělech a jejich činnosti ve světě. Vysvětluje, že každý člověk má svého anděla strážného, který jej nikdy neopouští, a zdůrazňuje, proč je tak důležité, abychom mu naslouchali. Nadšené a vděčné reakce čtenářů dokazují, že Lorniny knihy lidem přinášejí posílení a nesmírnou naději.

O autorovi knihy Schody do nebe:


Lorna Byrneová vídala anděly už v útlém věku a stále s nimi hovoří. Nyní již vychovala své děti a otevřeně vypráví o svých vjemech. Žije poklidně na irském venkově. Je autorkou mezinárodního bestselleru Andělé v mých vlasech, který byl přeložen do dvaceti jazyků. Schody do nebe jsou jejím druhým dílem.



Ukázka z knihy Schody do nebe:


Tajemství vašeho anděla strážného

V této zvláštní kapitole vám chci povědět co nejvíce podrobností,abyste svého anděla strážného dokázali poznat a naučili se s ním lépe komunikovat.
Anděla strážného máte – ať tomu věříte nebo ne. Váš anděl strážný je dar od Boha a máte ho proto, aby vám pomáhal. Já bych vám zase ráda pomohla, abyste se mohli více těšit z té úžasné útěchy, radosti a naděje, kterou vám tento dar může přinést.

Váš anděl strážný vás miluje. Jste pro něho drahocenní. Pro svého anděla jste tou nejdůležitější osobou na světě. Já vídám anděly dennodenně a  děje se mi to už od útlého mládí. Vidím je tak jasně jako lidi na ulici. V několika prvních letech života jsem vždycky viděla stát anděla strážného za každým
člověkem. Ale najednou, ze dne na den, jsem už anděly za lidmi stát neviděla – místo toho jsem za každým většinou viděla jenom jasné světlo, vlastně světelný sloupec.

Anděl jménem Mitha mi to vysvětlil tak, že se andělé přede mnou zavřeli, aby mě chránili. Je pravda, že záře otevřeného anděla strážného byla pro mě příliš ostrá. Až od toho bolely oči, a to mě nesmírně mátlo. Andělé strážní jsou jasnější než ostatní. Jejich světlo někdy bylo tak silné, že jsem se ani nedokázala podívat na osobu, kterou měli ochraňovat. Anděl Mitha mi řekl, že Bůh chtěl, abych viděla a poznala anděly strážné v  celé jejich slávě, abych věděla, jak vypadají.

Tuto knihu Lorna Byrneová - Schody do nebe koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem obě knihy přečetetla jedním dechem, je to velice zajímavé a poučné pro život. Jsou věci mezi nebem a zemí .......
Obrázek uživatelky
profil
jsem přečetla jedním dechemSmajlíkKrása....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles