Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mistrovství světa okoření nefalšovaný rock skupiny Deep Purple

12. 02. 2009 | Kultura
Na libereckém FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování, jež bude příjemně zaměstnávat naši pozornost mezi 18. únorem a 1. březnem, to bude pořádná jízda nejen na sněhu!
Doprovodný kulturní a společenský program totiž díky organizátorům slibuje i takové lahůdky, jako je například vystoupení kapel Deep Purple či Elán.

„Věřím, že Deep Purple, kteří už jednou Tipsport arenu vyprodali, budou mít i během zahajovacího ceremoniálu velký úspěch,“ nechala se slyšet presidentka Organizačního výboru Kateřina Neumannová. Není bez zajímavosti, že Deep Purple stále drží rekord v počtu diváků liberecké Tipsport areny.

Deep purpleJejich nefalšovaný rock dokáže rozproudit krev v těle všem bez rozdílu věku, na úvod velkolepé sportovní akce byli tedy jasnou a intuitivní volbou. Zahajovací ceremoniál bude příjemně neobvyklý nejen díky hudební produkci. Jak sama Neumannová připomněla, diváci se tak v Liberci dočkají zahájení, na jaké jsou zvyklí spíše z Olympijských her.

Ceremoniál s příznačným názvem Bílá noc  bude velkolepou laserovou show. Začne ve 20 hodin v liberecké Tipsport areně slavnostním zahájením, hned poté se na scénu – jak jinak než velmi energicky – přiženou Deep Purple.

Kromě legendy světového rocku Deep Purple se ale diváci dočkají také dalších zpěváků a skupin, chybět nebudou speciální tematické dny, během nichž se návštěvníci setkají s kulturou například Itálie, Norska, anebo Slovenska – právě Slovenský den, kterým bude pátek 20. února, okoření kapela Elán svou nadupanou muzikou!

Ceny vstupenek se liší podle kategorií, levnější vstupenky začínají na 500,- Kč, dražší vstupenky na sezení jsou za 700,- Kč.


Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticket Pro.


Více o Mistrovství světa v klasickém lyžování se dozvíte na oficiálních webových stránkách závodu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !