Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nesmrtelný kostým

3. 04. 2010 | Trendy

Kvalitní, dobře padnoucí kostým je skvělým základním kamenem každého šatníku, protože nabízí velké množství kombinací. Lze jej snadno obměňovat různými doplňky, takže pokaždé vytvoříte nový outfit. Francouzští módní návrháři pro letošní jaro čerpali inspiraci ve filmové tvorbě slavných režisérů a šatníku jejich neméně slavných protagonistek. Vznikly tak kolekce obohacené o nové prvky podtrhující eleganci a pohodlné nošení zároveň; kostýmy nejen v tradičním městském stylu, ale i v ležérnějších variantách pro volné chvíle.


Většinu svého dne trávíme v zaměstnání, a proto je právě oblečení do práce pro mnohé z nás tím nejdůležitějším. Ideální variantou je kostým, který je ceněný jako jednoduchý a přitom elegantní způsob oblékání. V současné době se vrací k nejtradičnějším formám - pro letošní jaro a léto je neocenitelná klasická trojkombinace sako, sukně a kalhoty, která usnadní skladbu šatníku. Kostým se ale objevuje i v ležérnějších variacích a na scénu přicházejí modely s krátkými rukávy a sexy propínacími sukněmi zdobenými výraznými knoflíky.


sakoCharakter oblečení dotvářejí doplňky. Oblečení můžete doladit netradiční bižuterií, výrazným páskem či šátkem. Klasický kostým promění velká sportovní kabela. Sako zase oživí výrazná brož. Nebojte se kombinovat a vytvářet bezpočet zajímavých a nevšedních modelů.


Kolekce přináší inspiraci francouzským filmem Poslední let, odehrávajícím se ve třicátých letech minulého století na Sahaře. Představuje tzv. městský safari styl v podobě sak s krátkými rukávy a velkými kapsami, obohacený o nové prvky podtrhující eleganci a pohodlné nošení současně. Extravagantní ženy potěší ušlechtilé materiály, bohatě zdobené výšivkami, korálky nebo kameny. Elegantní dámy zase okouzlí saténové kostýmy v barvách pšenice, bavlněná a lněná saka na zavazování. Nadčasová taupe (šedohnědá) a khaki je prozářena nádechem mátové, tyrkysové, pistáciové a broskvové.


Kolekce je inspirována hvězdami filmového nebe, které navštívily italskou Riviéru a ostrov Capri, jehož výjimečný luxus a noblesa propůjčuje eleganci všem ženám. Múzou pro návrháře byla i nezapomenutelná Brigitte Bardottová, zachycená v šatech medové barvy na terase velkolepé vily básníka Malaparteho v průběhu natáčení kultovního filmu režiséra Jean-Luc Godarda „Pohrdání“. Ústředním tématem kolekce Avignon je kombinace dana-moravkovatradiční a elegantní italské béžové s medovou, pro každodenní nošení v práci i ve chvílích volna. Nádherné materiály kostýmů v rafinovaných barevných přechodech doplňují topy často kombinované s potisky imitace kůže šelem. Charakteristické a nezbytné jsou pro tuto kolekci různé pásky tón v tónu, široké i užší, do pasu nebo na boky, stejně jako propracované detaily límců a klop.


V trendech letošní sezóny jsou také přírodní tóny jako barva bílé kávy, všechny odstíny béžové, perlově šedá nebo hnědá. V materiálech převládá odlehčená vlna a len ozvláštněný metalickými vlákny. Hřejivě béžové tóny byly zvoleny pro novinku - materiál cupro (mikrovlákno), jehož velkou předností je snadná údržba – lze jej prát v pračce a nemačká se. Pro tyto vlastnosti ideálně splňuje požadavky na každodenní užívání, přičemž neztrácí díky nápaditým střihům na eleganci a šarmu. Z této tkaniny jsou ušita saka, kalhoty i sukně.


Zdroj: 1-2-3.fr


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nesmrtelný kostým:

Nesmrtelný kostým
Nesmrtelný kostým
Nesmrtelný kostým
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pro jakoukoliv příležitost - prostě famózní
Obrázek uživatelky
profil
VDĚČNÉ A VĚČNÉSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
fakt je to večné
Obrázek uživatelky
profil
KALHOTOVÝ KOSTÝM NIKDY NEZKLAME
Obrázek uživatelky
profil
vzdy si pripadam elegantne oblecena
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles