Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

USABoutique nabízí značkové zboží amerických firem

20. 10. 2008 | Trendy
USABoutique je neustále se rozvíjející firma, která má své sídlo přímo v USA, ale zákaznické centrum má USABoutique v České republice, aby mohli zákaznici volat na české telefonní číslo a tak okamžitě vyřešit své dotazy a požadavky. USABoutique je firma flexibilní, což jí umožňuje velice rychle reagovat a přizpůsobit se přáním zákazníků.

V České republice byl vybudován expediční mezisklad, ze kterého je odesíláno zboží přímo zákazníkům, tak aby byly sníženy náklady na dopravu. Doba dodáni zboží je cca 10 dni od zaplacení. Na zboží poskytuje USABoutique záruku, zákazníci mají možnost zboží vrátit a firma jim samozřejmě vrátí peníze zpět.

USA boutique Svým zákazníkům nabízí USABoutique i spoustu akčních nabídek a slev.

USABoutique nabízí široký sortiment značkového zboží pro dámy i pány od amerických firem GUESS, Coach, Playboy, Tommy Hilfiger, Paris Hilton, NAUTICA, Baby Phat, Apple Bottoms, ROCAWEAR a DC a dalších. Jedná se o velice kvalitní výrobky jenž na českém trhu ještě chybí nebo již jsou, ale za vyšší ceny.

USA boutique

Moto firmy USABoutique:

Spokojený zákazník, který se k nám vždy bude rád vracet a rád nás doporučí svým známým.

USABoutique se vyznačuje vysokou péčí o zákazníka a bezkonkurenčně nízkými cenami.



Jedny z hlavních značek USABoutique jsou luxusní americké značky GUESS a COACH. Proto nám dovolte tyto firmy krátce představit:


GUESS – jedna z nejznámějších módních firem.

Módni značku GUESS, která kombinovala lásku k americkému západu s evropským citem, založili bratři Marcianovi v roce 1981, když v Californii objevili malou džínovou firmu. Dnes je GUESS jedna z největších a nejúspěšnějších módních firem na světě.

USA boutique



Značka GUESS je známá svoji kvalitou, vlivem na další vývoj stylu a marketingovou kreativitou.



COACH - "Americký příběh"


USA boutique Firma COACH vznikla více než před půl stoletím, jako rodinný podnik v Manhetském bytě. Šest řemeslníků ručně vyrábělo vysoce kvalitní výrobky z kůže. Pro výrobu používali dovednosti, které se dědily z generace na generaci. Pozorní zákazníci začali brzo vyhledávat vysoké standarty řemeslné zručnosti, které firma COACH nabízela.

Zakladatel firmy COACH se inspiroval basebalovou rukavicí, v níž viděl mnoho prvku, které převedl do výroby kabelek. Firmě COACH se podařilo udržet ty nejvyšší standarty řemeslnické dovednost až dodnes.

Dnes je firma COACH považována za významnou část amerického stylu.

Zdroj: USABoutique

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
vskutku nadhera jen se podivat,jelikoz s temito cenami to neni opravdu pro nas,ale aspon se muzeme pokochat
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkty ceny
Obrázek uživatelky
profil
Kabelky jsou to vskutku krásné,ale bohužel nejsou určeny pro naše peněženky
Obrázek uživatelky
profil
ale drahé, i když když jsem na podzim sháněla koženou kabelku, která by se mi navíc i líbila, tak jsem stejně viděla cenovky od 2500 výše Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Možná bych si i něco koupila, ale poštovné je moc drahé nevyhovující za tu cenu navíc si pořídím něco v naším obchodě.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles