Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevíte si rady s vánočním dárkem pro partnerku? Šperkem nikdy neuděláte chybu

23. 12. 2021 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Pro mnoho mužů jsou Vánoce obdobím shonu a stresu, a to nejen v práci, ale také v osobním a rodinném životě, protože se od nich už zase chce vymýšlet dárky. Jenže co svým drahým polovičkám koupit? Pánové si většinou nevědí rady a marně se snaží přijít na něco originálního a neotřelého, co by ženu chytlo za srdce. Proč si to zbytečně komplikovat, když řešení je poměrně snadné. Šperky ještě nikdy žádnou ženu neurazily a ve většině případů spíše nadchnout a skutečně potěší.

Chcete-li skutečně ohromit


Může to znít jako klišé, ale pokud se chystáte požádat svou partnerku o roku, mohou být právě Vánoce dobrým obdobím, kdy to udělat. Představte si její překvapení, když pod stromečkem rozbalí zásnubní prsteny s diamantem a vy pokleknete a vyznáte jí lásku. Na takové Vánoce určitě nikdy nezapomene.

Nevíte si rady s vánočním dárkem pro partnerku? Šperkem nikdy neuděláte chybuVsaďte na kvalitu


Jestliže zásnubní prstýnek pro vás nedává smysl, pak je řada dalších možností. Zapomeňte na lacinou bižuterii. Může vypadat na první pohled hezky a líbivě, ale po pár týdnech nošení se promění v našedlý kus kovu, který není nijak hezký a jedná se v podstatě o vyhozené peníze. Proto je vždy dobré do šperku investovat a vybírat ty z drahých kovů – zlata, stříbra, oceli nebo platiny. Potěší třeba diamantové náušnice, jemný náhrdelník nebo náramek, případně i něco méně tradičního jako třeba brož.

Elegantní nebo na denní nošení?


To je na vás. Obecně ale platí, že ženy mívají šperků více a pokud již dnes pravidelně nosí nějaké náušnice nebo řetízek na krku, další asi tolik nevyužijí. Pak je dobré vybrat spíše originální a elegantní kousek, který třeba můžete rovnou ladit k jejímu společenským outfitům. Líbí se vám na ní konkrétní pouzdrové šaty? Pak pořiďte šperk, který k nim padne jako ulitý. Budete pozitivně hodnoceni nejen za výběr dárku, ale také za vaši nápaditost. Dárky pro letošek tedy máte vyřešené!

Zdroj obrázku:
Anneleven Media / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !