8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový pořad Superchlapi na Primě

9. 04. 2016 | Televizní tipy
Televize Prima se rozhodla přinést svým divákům absolutně ojedinělou show. Několik „normálních“ chlapů se rozhodlo zcela a od základů změnit svůj život. Každý z nich píše nějaký zajímavý osobní příběh a pere se s osudem po svém.

Během několika měsíců se musí připravit na nejnáročnější závod, který doposud zažil. Musí překonat sám sebe, překročit svůj vlastní stín, sáhnout si doslova až na dno svých sil – fyzických i psychických. Každý k této výzvě přistupuje po svém – někdo velmi vážně, někdo volí cestu nadhledu a vtipu.

Nový pořad Superchlapi na PriměPřinášíme další atraktivní programovou novinku. Superchlapi rozhodně nejsou jen o sportu. Diváci budou mít možnost nahlédnout do soukromí jednotlivých účastníků, seznámí se s důvody, které je vedly k přihlášení se do pořadu. Nechybí vyostřené momenty, o emoce opravdu nouze nebude. Pořad nepostrádá humor a vtipné situace. Právě humor a vtip jistě pomáhají našim hrdinům zvládnout náročnou přípravu ke konečnému závodu,“ přibližuje pořad Roman Mrázek, programový ředitel Prima Group.

Ze stovek přihlášených odvážlivců vzešlo několik mužů, kteří si prověří své možnosti, odolnost, smysl pro disciplínu. Někteří přišli sami, aby změnili svůj život, jiné přihlásili na casting rodinní příslušníci. Všechny ale čeká několikaměsíční tvrdý trénink, který je má připravit na náročný triatlonový závod (2 km plavání, 90 km na kole, 21 km běhu). Trénuje se pod vedením trenéra Jana Vaňka, který se věnuje české triatlonové elitě a sám je špičkou ve svém oboru.

Kromě společných tréninků má každý účastník svůj vlastní tréninkový režim a individuální jídelníček. Někteří musí zhubnout, jiní shodit přebytečnou svalovou hmotu. Jedná se o unikátní projekt, který není jen a pouze o sportu. Diváky nechá nahlédnout do soukromí jednotlivých aktérů, a diváci tak uvidí příběhy obyčejných chlapů, kterým pořad může změnit jejich dosavadní život.

Na Primě můžete již brzy sledovat zbrusu novou show Superchlapi


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový pořad Superchlapi na Primě:

Nový pořad Superchlapi na Primě
Nový pořad Superchlapi na Primě
Nový pořad Superchlapi na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
uvidíme jak se nám ženám program bude líbit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles