8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pavlína z VyVolených se přihlásila do X Factoru 2014

25. 01. 2014 | Televizní tipy
Účastnice čtvrté řady reality show VyVolení Pavlína Zochová nyní zkouší své štěstí v pěvecké soutěži X Factor. Na casting X Factoru jí přišla podpořit i její dlouholetá partnerka a rovněž účastnice VyVolených Mirka Sokolová.

Pavlína z VyVolených na castingu soutěže X Factor 2014:


Jak dlouho zpíváš?

Zpěvu se věnuju odmala, už odmala jsem věděla, že chci zpívat, v 15 letech mě napadlo, že bych to mohla nějak víc zúročit, že bych to mohla dělat profesionálně, tak jsem si našla studentku konzervatoře, která mě začala učit. Na konzervatoř jsem se pak přihlásila po více letech, když jsem si byla jistá, že jsem připravená.

Proč sis vybrala klasický zpěv?

Líbil se mi a prostě mě „chytil“.

Pavlína z VyVolených se přihlásila do X Factoru 2014Proč X Factor?

X Factor dává prostor, aby se v něm zviditelnili i zpěváci, kteří se nevěnují jenom main streamu. Mě hlavně baví dívat se na ty zahraniční verze – miluju britský X Factor, miluju americký X Factor, tam myslím, že jsou ty lidi opravdu nejlepší z nejlepších.

Jaké jsou Tvé cíle v hudebním světě?

Chtěla bych určitě něco dokázat, momentálně mám „škatulku“ VyVolení, což bych chtěla překonat a chtěla bych, aby mě lidé brali více jako zpěvačku, jako umělce, ne jako rychlokvašku z reality show. Určitě hudba je tím, co bych chtěla v životě dělat, vím odmala, že bych chtěla zpívat – hudbu miluju a neumím si představit, že bych tuto profesi nedělala.

Co by měl mít vítěz X Factoru?

Měl by mít to pověstné „X“, což člověk na první pohled nemusí vidět, resp. na první ucho nemusí slyšet, ale ten člověk to má – musí být něčím výjimečný, musí strhnout davy lidí, zaujmout… Vítěz by měl být osobnost, měl by mít charisma – a hlavně by měl umět dobře zpívat!

Dostane se Pavlína z VyVolených do soutěže X Factor 2014?

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !