8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého

13. 02. 2023 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Svátek sv. Valentýna provází výlohy plné bonboniér, květin a drobných dárků, jimiž projevujeme svým blízkým lásku. Asi každý psí a kočičí chovatel bude souhlasit s tím, že láska našich mazlíčků je ta nejupřímnější a rozhodně si výjimečnou odměnu zaslouží i oni. Radost jim uděláte jakoukoli dobrotou a nejvíc tou, kterou jim sami s láskou připravíte. Odborníci na výživu mazlíčků z české značky Fitmin přichází s tipy na osvědčené recepty, které zvládne úplně každý. A kdybyste nestíhali péct, můžete nakoupit už připravené psí bonboniéry a přírodní pamlsky.

Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobréhoMiliony lidí po celém světě slaví 14. února svátek svatého Valentýna. V posledních letech se oslavy lásky začaly dostávat i k nám a zamilovaní tento den považují za příležitost ukázat svým milým lásku a oddanost romantickými gesty. „Lidé v dnešní uspěchané době často zapomínají na důležitost svou lásku projevovat a mají tendence své blízké považovat za samozřejmost a opomíjet je. Pro mazlíčky to je však jiné. Každým svým činem nám ukazují, jak moc si naší přízně váží. I my tak jejich oddanost  a náklonnost máme tendenci hodně odměňovat. I na to ale pozor. Zejména obezřetní buďte při kontrole složení jednotlivých laskomin,“ vysvětluje veterinářka a ambasadorka značky Fitmin Kateřina Franková a dodává, že mazlíčkům můžete přilepšit i podomácku upečenými a vyrobenými pochoutkami.

Čím udělat radost čtyřnohým láskám?


Ať už máte doma kočku nebo psa, určitě víte, že láska v jejich případě prochází žaludkem snad více než u lidí. Když jim dáte oblíbený pamlsek, jejich oči se rozzáří, ocásek rozvrtí a vám to udělá skoro stejně velkou radost, jako když dostanete dárek vy sami. Chcete do toho dát kousek sebe? Stejně jako našim partnerům udělá radost zamilované brownies, naši mazlíčci ocení dobrou a výživnou laskominu vyrobenou s láskou. Nezapomínejte, že vaši mazlíčci nejsou lidé a mají jiné nároky na výživu a různá omezení. „Pokud se rozhodnete svým miláčkům upéct něco dobrého, raději následujte osvědčené recepty, které jsou jim přizpůsobené. Vy si můžete pochutnat na čokoládových sušenkách se sklenicí mléka, ale například čokoláda do psího žaludku rozhodně nepatří,“ upozorňuje Franková.

Valentýnské sušenky pro kočky


Tyto sušenky jsou rychlé a vaše kočka se po nich bude moct utlouct. Navíc jsou bez mléka, lepku a cukru. Obsahují výhradně jen ingredience, které jim chutnají a prospívají. Nezapomínejte, že ani tak nenahrazují plnohodnotnou stravu a jedná se pouze o pamlsek. Na tomto receptu je nejlepší to, že ho můžete libovolně obměňovat. Stačí střídat druh masové či rybí konzervy, zkuste třeba lososa ve vývaru určeného přímo pro kočky. Fitmin Losos ve vývaru

Ingredience:
140 g masové konzervy
1 vejce
120 g ovesné mouky
1 lžíce slunečnicového oleje
1–2 lžíce vody

Předehřejte troubu na 180 stupňů. V kuchyňském robotu smíchejte konzervu, vejce a olej. Poté přidejte mouku, vodu a míchejte, dokud nezískáte hladké těsto. To vytvarujte do malých kuliček a dejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte zhruba 12 až 15 minut.


Valentýnské pupcakes pro psy


Cupcakes jsou oblíbenými malými dortíky, které k Valentýnu rozhodně patří. Co se pustit do speciální obměny pro psy? Tato verze je bez cukru i lepku a obsahuje spoustu prospěšné vlákniny a bílkovin, které vašemu pejskovi přinesou potřebnou energii.

Ingredience:Kachní minikostičky
1 šálek masového vývaru (bez soli)
1 šálek kokosové mouky
1/3 šálku červené řepy loupané
1 oloupané jablko zbavené jadřinců
1 banán
150 g borůvek
5 lžic chia semínek
1 lžíce kokosového oleje

Předehřejte troubu na 175 stupňů. V malé misce smíchejte chia semínka s vývarem a nechte 10 minut odstát. Promíchejte a nechte ještě 5 minut odstát, dokud se směs nestane gelem. Jablko, banán, borůvky a červenou řepu rozmixujte na pyré. Smíchejte kokosovou mouku, ovoce a chia gel. Konzistence musí být hustá a vlhká. Připravte si formu na muffiny, nadávkujte těsto a pečte 20 minut nebo v případě mini pupcakes 12 minut. Po úplném vychladnutí můžete pupcakes ještě dozdobit vybranými pamlsky. My doporučujeme například kachní mini kostičky, které jsou vhodné pro všechny dospělé psy.

Bonboniéra pro psy

Nestíháte péct?


Máte hodně práce a nestíháte vytvořit domácí pochutiny pro svého mazlíčka? Nebo prostě jen nemáte rádi pečení? Vaše čtyřnohé lásky to určitě pochopí a můžete si je koupit třeba bonboniérou pro psy, kde najdete rovnou 8 druhů pamlsků v dárkovém balení.

Kočkám udělá zase radost dárkový balíček z oblíbených kapsiček a pochoutek. Ať už jim dáte cokoli, budou mít radost, a to je to nejdůležitější.

Dárkový balíček Fitmin pro psy


















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého:

Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého
Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého
Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého
Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého
Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého
Čím udělat radost domácím mazlíčkům na Valentýna? Upečte jim něco dobrého
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !