8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 17.10. 2012

17. 10. 2012 | Televizní tipy
Další díl oblíbeného seriálu Pošta pro tebe vysílaného 17.10. 2012 nás seznámí s nevypočitatelnými životními osudy několika lidí. Marie je silná žena, která umí odpouštět. Nepoznala svého otce. Narodila se jako nemanželské dítě, z matčina krátkého, nepodařeného vztahu. Otec o ni zájem nikdy neprojevil. Dětství prožila s otčímem, který ji ponižoval a zneužíval.

Často na svého biologického otce myslela a přála si, aby ji zachránil. Její život je „jedna hromádka neštěstí“, žije jen pro své děti, jsou její radostí. V posledních letech stále více touží poznat otce, který jí chyběl. Celý život mu dávala vinu za to, že s ní nebyl. Dnes si myslí, že jeho důvody nebyly tak černobílé, jak jí sdělila matka.

Pošta pro tebe 17.10. 2012Doufá, že na ni myslel, že ji nevymazal ze života. Ráda by ho poznala, pokud ještě žije, dávno mu odpustila. Je připravená být mu oporou, postarat se o něj, pokud bude třeba. Chce jemu i sobě vynahradit ztracená léta a doufá, že ještě žije. A kdyby byl třeba sám, ráda by si ho vzala k sobě...

Dana hledá v pořadu Pošta pro tebe vysílaného 17.10. 2012 svého nevlastního bratra Čestmíra. Nevyrůstali spolu, i když o sobě věděli. Poprvé se setkali jako dospělí. Oba původně jedináčci - najednou měli sourozence. Radost ze vzájemného nalezení a blízkosti byla velká. Navštěvovali se a stýkali se několik let.

Ale potom se Čestmír rozvedl, změnil práci, bydliště, založil novou rodinu, začal podnikat. Najednou nebyl čas a sourozenci se navzájem ztratili. Uběhlo téměř dvacet let. Daně bratr chybí, marně jej hledá.

Nepřipouští si jiný důvod ztráty kontaktu než banální - Čestmír řešil práci, rodinu, změnil číslo, ona změnila číslo, neměl ji kde a jak hledat... Ale je to opravdu tak?

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 17.10. 2012
od 20:00 hod. na ČT1

Zdroj, foto: Česká televize
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pošta pro tebe 17.10. 2012:

Pošta pro tebe 17.10. 2012
Pošta pro tebe 17.10. 2012
Pošta pro tebe 17.10. 2012
Pošta pro tebe 17.10. 2012
Pošta pro tebe 17.10. 2012
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkTento pořad je baječnej sleduji ho pořad
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles