Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Povedené akce

23. 12. 2023 | Vaše příběhy

Má zdravotní pojišťovna má akci, a sice odměny za chůzi. Ano, když pojištěnec nachodí určité množství kroků, může si za uspořené „body“ nakoupit sportovní vybavení. Do této akce se zapojili všichni v práci, protože máme vesměs stejnou pojišťovnu. A jak se kroky počítají? Stačí mobilní telefon a v něm stažená aplikace. Tak jsem sbírala já i mí kolegové potřebné kroky, když jsem se rozhodla o víkendu zajít na Lysou horu. Chodím často a velmi ráda.

Když jsem se o zamýšleném výletě zmínila v práci, ihned někoho napadlo, že by mi půjčil na víkend svůj telefon, abych svým výšlapem naspořila kroky i jemu. Tak se taky stalo, že jsem na výlet nesla v batohu mimo obvyklé svačiny, pití a náhradního oblečení také dvacet telefonů. Byla to určitá zátěž, co bych ale neudělala pro své spolupracovníky? Musela jsem na telefony dávat pozor, abych je nepoškrábala a nedej bože někde neztratila.            

Konečně jsem byla i s přítelem nahoře na chatě. Dali jsme si polévku a malé pohoštění v podobě šlehačkového poháru. Cestou dolů jsme se stavili ještě na jedné chatě, na kávu a nealko. Seděli jsme v příjemné chatě, povídali si, když najednou jeden z hostů vyskočil a začal křičet, že mu chybí telefon i peněženka. Bylo zřejmé, že mu věci ukradl někdo v chatě, protože se dušoval, že vše měl při sobě v kapse bundy přehozené přes židli. Už jsem se viděla, jak dorazí policie a začne prohledávat hosty, přičemž najdou v mém batohu rovnou dvacet telefonů. Budu za zloděje!

Policie nakonec skutečně dorazila. Ovšem, naštěstí, nezačala prohledávat hosty, nýbrž šla najisto. Chata měla svůj kamerový systém, a tak obsluha dávno znala pachatele. Byla jí dívka, do které by to nikdo neřekl.

Mí kolegové měli na svých telefonech nachozeno ten den hezkou řádku kilometrů a já se telefonů konečně zbavila. Ten pocit, že s nimi budu přistižena a budu vysvětlovat, že je mám u sebe jen proto, abych na ně nachodila potřebné kroky, nebyl příjemný.

Když jsem v práci telefony vracela, můj kolega přišel s jiným skutečným zážitkem spojeným s touto akcí. Kolega má psa, vlčáka, který je hodně aktivní. Napadlo ho proto psa obléct do vesty s kapsou. Do kapsy umístil svůj mobilní telefon. Radoval se pak, jak pes na procházce skáče, běhá a jemu naskakují potřebné kilometry. Sám stál, popocházel a sledoval svého čtyřnohého parťáka, nebo si dokonce sedl na lavičku.

„Když jsme se ale vraceli domů, zjistil jsem, že telefon z vesty nějak vypadl,“ postěžoval si kolega.

Hledáním telefonu strávil další dvě hodiny. Hodiny, za které nachodil mnohem víc, než předtím naskákal jeho pes, a ještě se mu jeho kroky po tu dobu nenačítaly. Nakonec byl ale rád, když telefon našel ve vysoké trávě, v pořádku a neporušený.

Už se těším, jaké akce se na nás do budoucna opět chystají…


čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Povedené akce:

Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
Povedené akce
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zajímavý příběhSmajlík
Obrázek uživatelky
profil

Pěkný příběh a hezké fotkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles