Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Premiéry v dubnu na TV Paprika!

10. 04. 2010 | Televizní tipy

Na podzim roku 2008 se Gordon rozhodl k odvážnému kroku a zahájil výuku v první otevřené televizní škole vaření Velké Británie. Jeho „žactvo” se zdaleka neskládá jen z obyčejných žen v domácnosti; mnozí ze studentů ještě nikdy neměli v ruce vařečku a nezvládají ani ty nejjednodušší prvky kulinářské techniky.


Ale Gordonovy nekomplikované a praktické recepty jim dávají opravdovou naději a povzbuzují je k práci, a tak poprvé v životě – a to hned před televizními kamerami – zkoušejí zhotovit za necelou hodinku oběd, který se skládá ze tří chodů.


gordonV Gordonově škole není čas na trému ani na chyby. Všechno musí jít ráz na ráz, každý pokrm musí být včas hotový a lákavý, to mistr vyžaduje vždycky a od každého. Živé vaření s Gordonem Ramsaym vysíláme od 6.dubna ve 21.30 hodin


Christophe a hosté - Vysíláme od 24.dubna v 11.30 hodin 


Christophe Deparday je francouzský mistr kuchař, který vyhrál televizní soutěž Casting, zaměřenou na hledání nových gastronomických talentů. Ve svém druhém samostatném pořadu seznamuje naše diváky se svými oblíbenými francouzskými recepty a dělá to samozřejmě se svou typickou živostí a dynamičností.


Dvacet jídel domácího charakteru masovaří ve společnosti svých přátel, a tak přijde při vaření řeč také na různé pamětihodné příhody a humorné životní situace, ale i na odborný rozbor pracovních postupů. K nefalšované jihofrancouzské atmosféře tohoto pořadu přispívá mnoho exteriérových scén.


Christophe jde se svými hosty jednou do hotelu, jindy do restaurace nebo na tržiště, aby diváci mohli co nejpodrobněji poznat každodenní život francouzského mistra kuchaře žijícího v Maďarsku.


Zdroj: TV Paprika


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
občas se dívám, ale víc se dívám na jeho pekelnou kuchyni.
Co ten dokáže, nestačím se divit.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Občas se dívám.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles