8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přírodní síla bylin a éterických olejů pro Váš nos

5. 04. 2017 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Trápí Vás rýma? Ať už máte alergickou rýmu nebo jste nastydlí, nemějte obavy! Oblíbené bylinné nosní kapky jsou po výpadku výroby zpět. Nyní je v lékárně najdete pod názvem Pinio-Nasal.

Nosní kapky se směsí éterických olejů eukalyptu, máty, tymiánu, rozmarýnu, borovicového jehličí a mandlového oleje, se po dlouhá léta těšily velké oblibě. Byly totiž účinné, jemné, spolehlivé a nedráždili. Používat je mohli jak dospělí tak děti od 1 roku a obávat se jich nemusely ani těhotné a kojící ženy. Bohužel před časem zmizely z trhu a tato mezera nebyla až dosud vyplněna žádným stejně jemným a stejně účinným přípravkem.

Přípravek stejného složení až nyní uvedla česká farmaceutická společnost RosenPharma a.s. zpět na trh a to pod názvem Pinio-Nasal. Používá se, stejně jako původní kapky, k léčbě rýmy a zánětlivých onemocnění sliznice nosu a nosohltanu. Užívat ho mohou také pacienti po chirurgických výkonech v dutině nosní.
Pinio-Nasal

















Pečlivě vyvážená kombinace obsažených éterických olejů posiluje imunitu a má celou řadu dalších vynikajících vlastností:

  • borovicové jehličí působí antisepticky, protizánětlivě a pomáhá při nachlazení
  • eukalyptus působí antibakteriálně, protivirově, pomáhá při nachlazení, uklidňuje
  • rozmarýn je antioxidant, posiluje imunitní systém
  • máta peprná působí antisepticky, protikřečově, osvědčuje se při přehřátí i prochlazení, podporuje dýchání a snižuje horečku
  • tymián působí antibakteriálně, protivirově, ulevuje při nachlazení, vyvolává pocení.

Pinio NasalUvedené éterické oleje postiženou tkáň dezinfikují, dobře prokrví, zmenší dráždivost a následně sliznice hojí. Mají tak skutečně blahodárný vliv na infekční zánětlivá onemocnění dýchacích cest (záněty hrtanu, průdušnice a průdušek) a navíc mají silné antioxidační účinky.

Pinio-Nasal má prokazatelně silný mikrobiální účinek. Použité éterické oleje navíc umožňují léčivé látce ulpět na sliznicích mnohem snáze, než to dokáže tekutina. Díky tomu efektivně zklidňují podrážděné sliznice a uvolňují ucpaný nos.
Pinio-Nasal se díky svému bylinnému složení může zpočátku používat mnohem častěji, než bývá u běžných nosních kapek zvykem – pokud je potřeba tak i v hodinových intervalech. Malým dětem je vhodnější nosní dírky vytírat vatovým tamponem namočeným do přípravku spíše než kapání prostředku do nosu.
Pinio-Nasal je samozřejmě také vhodný k aroma terapii nebo přímo k inhalaci.

Na rýmu a ucpaný nos díky společnosti RosenPharma už zase existuje spolehlivý přírodní přípravek. Chcete-li úlevu bez podráždění, chtějte v lékárně Pinio-Nasal - přípravek spolehlivý, přesto jemný i k nosánkům malých dětí.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak už jste je asi vybraly všechny nebo nemám štěstí, ani jedna mi tu nepřistála
Obrázek uživatelky
profil
10x pomlázkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
čas akce
07. 04. 2017 21:48 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
07. 04. 2017 21:44 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
07. 04. 2017 21:39 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
07. 04. 2017 21:35 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
07. 04. 2017 21:31 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
07. 04. 2017 21:27 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
Obrázek uživatelky
profil
5 x pomlázka Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles