8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 24. 11. 2012

24. 11. 2012 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Reportéři na vaší straně s datem 24.11. 2012 vám Oldřich Navrátil poradí a ukáže, jak se můžete bránit. Tento týden se bude věnovat těmto tématům: Dům s vadami: Vybrali si dům, uzavřeli smlouvu a zaplatili. Až po nastěhování objevili spoustu skrytých vad. Kdo je za to zodpovědný a jak se do takové situace nedostat?

Další téma pořadu Reportéři na vaší straně s datem 24.11. 2012 nese název exekuce auta: Spor s exekutorem – tentokrát kvůli zabavenému autu, které slouží zdravotně postiženému. Majitelka ho sice dostala zpět, ale stálo ji to hodně úsilí. Byl exekutor v právu? A pokud ne, jak se bránit? A změní něco nová úprava zákona, která začne platit příští rok?

Reportéři na vaší straně 24. 11. 2012A pokračovat budeme reportáží s názvem Cesta: Koupili jste si dům, slíbili vám cestu, ale ona stále nikde? A vy jezdíte prachem a bahnem? Kdo je za to zodpovědný a kdo by vám měl pomoci? Předposledním tématem, které se v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 24.11. 2012 objeví bude Rekonstrukce koupelny: Rekonstrukce bytového jádra, nová koupelna – co dělat, abyste místo splněného snu neprožívali noční můru?

Poslední téma pořadu Reportéři na vaší straně s datem 24.11. 2012 nese název Pozemek pro útulek: Pronajali si pozemek pro staré a týrané koně. Teď mají problém postavit na něm i přístřešek na krmení. Proč? A mají nějakou šanci, že se to změní?

Sledujte další díl pořadu Reportéři na vaší straně
v sobotu 24.11. 2012 od 18.00 hod. na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !