8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 3.11. 2012

3. 11. 2012 | Televizní tipy
V dalším díle pořadu Reportéři na vaší straně s datem 3.11. 2012 vám Oldřich Navrátil poradí a ukáže, jak se můžete bránit. Tento týden se bude věnovat těmto tématům: Bio potraviny - V poslední době se stále více mluví o bioproduktech, lidé více přemýšlí, jaké potraviny si kupovat. A co je vlastně bioprodukt? A za co si připlácíme?

Problém s realitkou - Jsou realitní kanceláře s tradicí, známým jménem a kvalitními internetovými stránkami opravdovou zárukou, že prodej vašeho domu proběhne bez problémů? Co vše se při prodeji může stát? A můžeme problémům předejít?

Reportéři na vaší straně 3.11. 2012Dětská mozková obrna - Dětská mozková obrna - nemoc, která ovlivní život celé rodiny. Mají nemocní s dětskou mozkovou obrnou šanci na lepší život?

Další téma, kterému se budeme v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 3.11. 2012 věnovat je záloha na okna - Varování před neseriózními firmami není nikdy dost. Našli jsme další firmu, která slíbí službu, vybere zálohu, ale nic vám nedodá. Jak se bránit?

Poplatky Cetelem - Nesmyslné poplatky, platíte třeba i za vrácení peněz od společnosti, které jste s povinnou splátkou poslali peníze navíc.  A co když po vás k tomu chce firma onen poplatek hned dvakrát, protože prý složenku musela poslat opakovaně. Máte si to nechat líbit? Kdo by vám měl peníze vrátit?

Poslední téma pořadu Reportéři na vaší straně s datem 3.11. 2012  je neoprávněná exekuce - Co když vám exekutor neoprávněně zabaví majetek? Musíte si jeho dopravu zpět domů platit sami? A změní se to od prvního ledna, kdy se chystají nové úpravy právě pro provádění exekucí?

Sledujte pořad Reportéři na vaší straně již v sobotu 3.11. 2012
od 18.00 hod. na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Reportéři na vaší straně 3.11. 2012:

Reportéři na vaší straně 3.11. 2012
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
VŽDY ZAJÍMAVÁ TÉMATASmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pořad máme rádi a pana Oldřicha Navrátila taky.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles