Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.10. 2018
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šéf začíná grilovat

21. 05. 2011 | Televizní tipy
Rozjíždí se grilovací sezona a pod vedením buditele české gastronomie Zdeňka Pohlreicha a jeho nové cooking show máte šanci stát se mistry grilu. Grilujeme rádi, ale špatně. Maso „práškujeme“ spoustou směsí s glutamáty a zaléváme hotovými omáčkami, které přehluší jeho delikátní chuť. I u grilu gastronomický guru zopakuje svoji mantru o důležitosti kvalitních a čerstvých surovin a kulinářském minimalismu.

Diváci se tak mohou těšit nejen na pověstné šéfovy hlášky a glosy, ale zejména na mnoho rad a tipů, které jim pomohou vybrat a správně připravit mnoho nejrůznějších dobrot.

Žádná opulentní žranice, ale tematická zážitková hostina, kde všechno hraje; takový má být náš večírek s grilem. Šéf postupně griluje steaky, mleté maso a hamburgery, kotlety a další maso s kostí, ryby, oblíbenou drůbež a speciality, mezi něž patří i ovocné dezerty. Kromě masa opéká na mřížce i přílohovou zeleninu, pod zahradním altánem míchá domácí marinády, zálivky na saláty a dipy k masu.

Součástí každého dílu je i „grilování“ samotného šéfa, neboť ho na nejrůznější témata zpovídá Halina Pawlowská. V rozhovoru, který se proplétá celým cyklem, divákům přiblíží životní etapy, kariéru známého kuchaře, ale také jeho názory na nejrůznější společenská témata.


Televizní dostaveníčko s šéfem u grilu se koná po šest pondělních večerů od 23. května ve 21:20 v Televizi Prima.


Témata jednotlivých dílů:

1.    Steaky
2.    Burgery
3.    Kotlety
4.    Ryby
5.    Drůbež
6.    Speciality




Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !