8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Paličatá Kate na Prima love

13. 10. 2012 | Televizní tipy
Hlavní hrdinka seriálu Paličatá Kate - Kate Reedová pevně věří, že spravedlnost může vždycky zvítězit, i když se tak nemusí stát zrovna v soudní síni. Dříve pracovala jako advokátka v rodinné právnické firmě v San Francisku, ale totální znechucení soudním systémem ji přimělo ke změně.

Teď se radši věnuje urovnávání konfliktů jako mimosoudní prostředník. Vyzná se v lidské povaze, má právnické znalosti a okouzlující úsměv, který jí pomáhá spory řešit. Jen je škoda, že není stejně úspěšná také v osobním životě.

Seriál Paličatá Kate na Prima loveNáhle jí totiž v seriálu Paličatá Kate zemřel otec, takže se musí naučit spolupracovat se skoro stejně starou a zlomyslnou nevlastní matkou Lauren, která se stala její šéfovou. Přes věčné střety s ostatními partnery se společně snaží udržet rodinnou firmu Reed & Reed nad vodou.

Milostný život nemá Kate o nic méně komplikovaný. Motá se ve vztahu nevztahu se skoroexmanželem Justinem, státním návladním v San Francisku. Naštěstí jí pomáhá vynalézavý asistent Leo, na kterého se může vždycky spolehnout. Kate má dostatek energie a odhodlání, aby dokázala vyřešit i ty nejkomplikovanější konflikty.

Zajímavosti ze seriálu Paličatá Kate:

Titulní písničku The Yellow Brick Road Song zpívá umělkyně Iyeoka Okoawo.

Seriál už má druhou sérii a natáčí se ve Vancouveru.

Ve vedlejší roli se objeví Richard Dean Anderson, jenž je známý jako MacGyver a Jack O’Neill z Hvězdné brány.

Postavy a herci seriálu Paličatá Kate:

Kate Reedová
Bývalá advokátka, kterou tak frustrovala zkostnatělost právního systému, sekla s právničinou a začala prosazovat spravedlnost jako mediátorka, urovnávačka konfliktů ještě před soudy. Má chytrou hlavu, nadšení pro věc a talent pro alternativní metody řešení problémů. V osobním životě to ovšem nemá jednoduché. Zemře jí otec a Kate se musí  s nevlastní matkou, která je skoro stejně stará, starat o rodinnou firmu.

Sarah Shahi
Texaská rodačka Sarah dělala dříve roztleskávačku fotbalového klubu Dallas Cowboys. Potkala však legendárního režiséra Roberta Altmana, který jí poradil, aby se přestěhovala do Los Angeles a dala se na herectví. Podařilo se jí uchytit a dostala několik výrazných rolí. Důležitá byla Carmen v seriálu Láska je láska.

Také si zahrála po boku Damiena Lewise v Na doživotí. Objevila se i v Rodině Sopranů, Alias nebo Lovcích duchů. Zahrála si ve filmech Dr. T. a jeho ženy, Něco jako láska, Křižovatka smrti 3 a v Imigrantech. Její otec Seriál Paličatá Kate na Prima lovepochází z Íránu a kořeny rodu sahají až do dynastie Qajar, která vládla této zemi v 18. století. Sarah je vdaná za herce Steva Howeyho a mají syna.

Justin Patrick
Státní návladní Justin vidí právní svět úplně jinýma očima než Kate. Ale i přes rozdílný přístup k zákonům jí často pomůže a touží, aby bylo právu učiněno zadost.

Michael Trucco
Jeho otec byl policejní důstojník a Michael se chtěl vydat v jeho stopách. Zlákalo ho však divadlo. V 90. letech se objevil v seriálech Beverly Hills 90210, Dotek anděla, Čarodějky a Kriminálka Las Vegas. Nejvýraznější role přišla ve sci-fi seriálu Battlestar Galactica, kde si zahrál Sama Anderse.

V roce 2007 se zranil při nehodě v autě, které řídil jeho agent. Zlomil si čtyři krční obratle a měl obrovské štěstí, že nezůstal ochrnutý. Nedávno se objevil i v Teorii velkého třesku, Castlovi a Jak jsem poznal vaši matku. Hraje na kytaru v kapele Simpleworld a žije v Los Angeles v manželském svazku s herečkou Sandrou Hessovou.

Sledujte první díl seriálu Paličatá Kate v sobotu 13.10. 2012
od 15.40 hod. na Prima love

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Paličatá Kate na Prima love:

Seriál Paličatá Kate na Prima love
Seriál Paličatá Kate na Prima love
Seriál Paličatá Kate na Prima love
Seriál Paličatá Kate na Prima love
Seriál Paličatá Kate na Prima love
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !