8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V kůži supermodelky

20. 09. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: V kůži supermodelky
Autor: Meg Gabotová
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s., Knižní klub
Rok vydání: 2009
Rozměry: 132 x 207 mm
Počet stran: 256 str.
Cena: 234 Kč

Kniha V kůži supermodelky vypráví příběh šestnáctiletá Em Wattsové, newyorské středoškolačky, která místo módního stejnokroje třídních barbín nosí mikiny, zbožňuje čokoládu a kouše si nehty, zato se umí dívat kolem sebe a nejde daleko pro ironickou průpovídku. V hlavě má především počítače a spolužáka Christophera, ačkoli ten zatím nepochopil, že by mezi nimi mohlo být něco víc.

v-kuzi-supermodelkyKdyž spolu s ním Em doprovází mladší sestru na slavnostní otevření nového obchodního domu, netuší, že začíná nová kapitola jejího života odpovídající počítačovému „restartu“. Poté, co se Em ocitá na nemocničním lůžku, zjišťuje, že už není sama sebou – a to doslova. Je to v cizím, pěstěném těle stále ještě ona, nebo už někdo úplně jiný? Proč má najednou jiný hlas, jinou tvář, jiné chutě i známé? Pomocí zápletky, v níž opět osvědčila talent nebát se nadpřirozených zvratů, přemýšlí zkušená americká autorka dívčích románů (Princezniny deníky, Mediátor) o tom, jaké je to stát se znenadání kráskou proti své vůli. Em sice nemůže za to, že je zčistajasna žádanou modelkou – ale hodlá s tím něco dělat. Jenže dá se naskočit do rozjetého vlaku existence, kterou doteď žil někdo jiný?

O autorce:

Meg Gabotová (1967) popsala romantické ideály i jízlivý slovník dnešních dospívajících dívek a použila při tom dar komiky natolik, že je jednou z nejžádanějších autorek dívčích románů s prvky krimi, thrilleru a sci-fi. Rodačku z Bloomingtonu v Indianě, jež ve vydavatelském průmyslu začínala jako řadová výtvarnice, proslavil seriál o „manhattanské princezně“ Mie Thermopolisové, která se zničehonic ujímá státnických povinností v jednom evropském královstvíčku. Miiny příhody, vycházející od roku 2000, umožnily Cabotové věnovat se svobodnému povolání a brzy se dočkaly i dvou filmových adaptací.

Tuto knihu Paličkovaná krajka pro začátečníky koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz



 





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak tahle knížka vypadá opravdu zajímavě, stálo by za to si ji koupit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles