8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ve Velkých Karlovicích se chystá Drakiáda s Valašskou olympiádou

22. 09. 2011 | Kultura
Poslední zářijový víkend si mohou rodiče i děti ve Velkých Karlovicích zpestřit pouštěním draků a soutěžením při tradiční Drakiádě. Uskuteční se v sobotu 24. září, začátek je v 10 hodin. Těšit se můžete i na další program, kterým je Valašská olympiáda a fotosoutěž o lákavé ceny v rámci Drakiády.

„Děti mohou dorazit i bez toho, že by si draka přinesly s sebou. Mohou si ho před soutěží vyrobit ve výtvarné dílně, která bude otevřena od 10 hodin. Připraveno bude také malování na obličej. Ve 13 hodin vypukne soutěžní létání, vyhodnotíme a odměníme nejhezčího, největšího či nejvýše létajícího draka. Ve 14 hodin se společně pokusíme o rekord v počtu nejvíce létajících draků v jednu chvíli,“ uvedl pořadatel Pavel Mikula.

Ve Velkých Karlovicích se chystá Drakiáda s Valašskou olympiádouNávštěvníky čeká také další program. Od 10 do 15 hodin se mohou děti i s rodiči zapojit do zábavné Valašské olympiády. Dopoledne soutěžící poměří síly v disciplínách volně a s dávkou recese inspirovaných běžným životem Valachů. Odpolední soutěže budou více zaměřeny na všeobecné dovednosti. V rámci Drakiády bude také vyhlášena fotosoutěž o zajímavé ceny. Návštěvníci nám mohou zaslat snímky pořízené při Drakiádě na emailovou adresu nebo je vložit přímo na stránku resortu Valachy na Facebooku. Porota ze zaslaných snímků vybere pět, jejichž autory odmění drobnými cenami a rodinnými vstupenkami do termálních bazénů.

Návštěvu Velkých Karlovic v babím létě mohou rodiče s dětmi také spojit s výletem za krásami podzimní valašské přírody. Nově vyznačený turistický okruh nabízí dětem dobrodružství při hledání pokladu. Můžete také vyrazit na kole po cyklostezce Bečva, kterou díky mírnému převýšení zvládnou i malí cyklisté.

Zdroj: Galik.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ve Velkých Karlovicích se chystá Drakiáda s Valašskou olympiádou:

Ve Velkých Karlovicích se chystá Drakiáda s Valašskou olympiádou
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !