8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena Vondráčková pokřtí unikátní CD pro výuku němčiny Ich bin ich und du bist du

10. 12. 2008 | Novinky

Ve čtvrtek 11. prosince 2008 ve 13.30 se v Praze 5, Schwarzenberská 1, uskuteční křest nového unikátního CD Ich bin ich und du bist du / Já jsem já a ty jsi ty, spojený s vystoupením interpretů.

Můžete se těšit na vystoupení dětí z Kindergarten der Deutschen Schule Prag zpívající spolu s Helenou Vondráčkovou, která také spolu s berlínským hudebníkem a muzikoterapeutem Wernerem Düweltem CD pokřtí.

Ich bin ich und du bist duCD Ich bin ich und du bist du / Já jsem já a ty jsi ty neopakovatelným způsobem zachytilo každodenní hudební dění v mateřské školce při Německé škole v Praze. Tato myšlenka vznikla už v roce 2005, ale unikátní projekty potřebují čas. Proto v následujících dvou letech do Prahy pravidelně jezdili Werner Düwelt a Tom Bopp, které se podařilo pro tento projekt získat a nadchnout, a s dětmi, v láskyplné a profesionální režii ředitelky mateřské školy paní Zörner, písničky nahrávali.

Werner Düwelt je zkušený hudebník a se svou firmou "musik-zum-anfassen.berlin" nabízí kromě jiného školení, hudební vzdělávání pro děti, muzikoterapii a další. Rovněž Tom Bopp působí již řadu let jako hudebník a je majitelem nahrávacího studia v Berlíně.

Ich bin ich und du bist duZvláštností těchto nahrávek je, že instrumentální doprovod je přizpůsobený dětskému zpěvu; v některých případech k úpravě došlo až dodatečně ve studiu. Celý projekt výrazně obohatili i níže uvedení hudebníci.
Pozoruhodné dětské písničky vznikly díky spolupráci s českou zpěvačkou Helenou Vondráčkovou, která je i v Německu velice populární.

CD obsahuje celkem 19 písní, mezi nimi např. i Liebe liebe Sonne, Ich lieb den Frühling, Alle Kinder dieser Erde nebo Půjdem spolu do Betléma. Kromě příjemného poslechu se stane i zábavnou pomůckou při výuce němčiny pro malé i velké. K dostání bude za 149 Kč.

Zdroj: Knižní klub 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Co ta ještě nezačne dělat? A´t jde už do důchodu a dá pokoj Hybrida.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles