8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Legendární kapela Žentour je po 17 letech ve studiu a chystá návrat...

6. 05. 2010 | Novinky

Kapela, která v lásce vždy kázala víno a získávala tím srdce svých fanynek, se po 17 letech opět vrací na koncertní pódia. Období hudebního předjaří ovšem Žentouři nestrávili oprašováním svých osvědčených hitů. Ty pochopitelně na jejich koncertech nebudou chybět.


Oba pilíře kapely, Jan Černý a Janek Ledecký, ale letošní zimu doslova „bydleli“ ve studiu. Výsledkem jsou nové skladby, které mají šťávu a energii, na kterou jsou jejich fanoušci zvyklí. Ovšem zvuk, ten je až překvapivě současný.


Již nyní si můžete poslechnout

první novou společnou písničku !


janekPo letech jsme si vyzkoušeli, že nám to spolu stále funguje a že jsme schopni dělat dobré písničky“ konstatuje Janek Ledecký o nové éře autorské spolupráce se svým hudebním partnerem Janem Černým. To ostatně není nic překvapivého, neboť právě ze spojení těchto dvou jmen vzešly hity, jakými jsou dodnes třeba písně Proklínám, Promilujem celou noc, Utajený světadíl nebo Všechno bude fajn.


Černý s Ledeckým chtějí Žentour s jeho původním tempem a tahem. Tradičně bohaté aranže a tradiční témata svých písní. A léta půstu, ke kterému byli jejich fanoušci, kteří měli rádi Žentour „naživo“, donuceni, jim oba protagonistér chtejí vynahradit malou ochutnávkou ze své současné tvorby.Nový singl, který nezapře pero zkušených hitmakerů a předznamenává novou etapu v historii kapely, právě míří do rádií


Již nyní si můžete poslechnout

první novou společnou písničku!


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak to je dobře, v době mé puberty jsme je "žrali" SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak na to se těším, měla jsem je docela ráda.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já si je nepamatuju, jen tak matně...
Obrázek uživatelky
profil
taky je můžu
Obrázek uživatelky
profil
Vzpomínám si, jak v dobách jejich slávy,mi šla kolikrát hlava kolem, to moje dcera hrála stále dokola jenu LP, vvíce jsme jich doma neměli. Myslím, že bude potěšena.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles