Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muž roku ČR a SR 2011 - přihlaste svého partnera, kamaráda nebo manžela

21. 04. 2011 | Novinky

I letos se uskuteční celorepubliková akce s názvem Den dobrých skutků a Muž roku 2011. Na 26. a 27. srpna 2011 je pro návštěvníky Městského divadla připraven bohatý kulturní program v podobě koncertu a letos podvanácté i exkluzivní soutěže Muž roku ČR 2011 a počtvrté Muž roku SR 2011. Celý výtěžek z akcí bude věnován na charitativní účely.


Letos se již podvanácté uskuteční soutěž MUŽ ROKU 2011, která proběhne v pátek 26. 8. 2011 od 20:00 hodin. Pánové z celé ČR a SR se mohou přihlásit do 28. dubna 2011. Omezení je dáno pouze věkem – do soutěže MUŽ ROKU 2011 budou zařazeni muži ve věkovém rozmezí 20 - 29 let.


jan hájekPřihlášky mohou vyplnit na webu Muž roku.cz či Muž roku.sk. Z přihlášených budou vybráni finalisté, kteří se utkají ve finálových disciplínách, mezi které patří představení, otázka od poroty, promenáda ve spodním prádle a volná disciplína. Na všechny finalisty čeká mnoho hodnotných cen


Letošní čtrnáctý ročník akce Den dobrých skutků a Muž roku 2011 ozdobí řada českých, slovenských i zahraničních celebrit. Porota bude složena ze známých celebrit a osobností z modelingu. V rámci soutěže MUŽ ROKU 2011 bude probíhat také volná disciplína, která je velmi oblíbená a sklízí úspěch jak u publika, tak u porotců. Nejoblíbenější disciplínou však i nadále zůstává promenáda ve spodním prádle.


Vítěz soutěže obdrží zájezd od cestovní kanceláře Kovotour a další hodnotné ceny. Za hlavní cenu je však považována možnost reprezentovat svou zemi na mezinárodní soutěži Mister International.


Letos bude vyhlášen Muž roku ČR a Muž roku SR za přítomnosti slovenské a české poroty a řady známých osobností. V porotě zasedne: Vlaďka Erbová, Česká Miss Jitka Válková, Iveta Lutovská, Jana Šulcová, Hana Gregorová, Dominika Mesárošová, Andrea Vránová-Kloboučková, Lucie Koňaříková-Salamé, Kateřna Kristelová, Petr Vágner, Lumír Olšovský, Gabika Dzuriková a další osobnosti.


Na sobotu 27. 8. 2011 je naplánován velký koncert Zuzany Stirské a Gospel Time za účasti Marcely Březinové, Madaleny Joao a dalších významných hostů.


Soutěž Muž 2011 roku volí opravdové muže! Proto neváhejte a přihlaste své protějšky!


Casting pro Českou i Slovenskou republiku proběhne 20. dubna 2011 v agentuře Jaro Management, Václavské náměstí 36, Praha. Přihlašování zde bude probíhat od 15-18 hodiny.


Zdroj: Muž roku.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !