Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mupeti - nový příběh v kinech

26. 12. 2011 | Novinky
Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů.

Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu.

MupetiMiss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. Mupeti ve společnosti mnoha celebrit, které se ve filmu objevují v pro Mupety typických a utajených epizodních rolích zamíří na plátna kin 12. ledna 2012.

Charakteristika postav filmu Mupeti


GARY (Jason Segel) je věrný svému bratrovi Walterovi – společně dělají úplně všechno. „Gary pochází z amerického městečka Maloměsto,“ popisuje ho Jason Segel (seriál Jak jsem potkal vaši matku, film Kopačky), dlouholetý fanoušek Mupetů, který si tuto roli napsal přímo pro sebe. „Je velice naivní, milý a nevinný a velice miluje svou přítelkyni Mary. Je poněkud rozpolcený, protože se chce nadále věnovat svému bratrovi, ale současně dospěl do životní fáze, kdy chce být se svou přítelkyní. S bratrem žije odjakživa a v tom tkví jeho největší dilema.“

Vše se komplikuje poté, co se tato trojice rozhodne vyrazit na dovolenou. „Na počátku všeho stojím já a můj bratr Walter, jehož největším přáním na světě je setkat se s Mupety. Já mám v plánu jet s přítelkyní Mary na dovolenou do Los Angeles. Takže se společně vydáme do Los Angeles a v průběhu exkurze po Mupetích studiích zjistíme, že se plánuje jejich demolice a na místech, kde se nacházejí, se bude těžit ropa. Musíme proto najít Kermita, dát Mupety znovu dohromady – ti se kvůli tvůrčím neshodám vydali každý vlastní cestou – a uspořádat představení, které vydělá dost peněz na záchranu celého studia.

Gary se do tohoto úkolu vrhne po hlavě a znovu tak odsune svůj vztah s Mary do pozadí. Dokáže někdy dospět a oddat se skutečné lásce?

WALTER (Walter), ke kterému neodmyslitelně patří i tričko a hodinky s Kermitem, je oddaným fanouškem Mupetů. Celý život prožil v americkém městečku Maloměsto, sní o tom, že se se svými hrdiny jednoho dne setká, a je přesvědčený, že – možná – mezi ně tak nějak patří. Takže když jeho bratr Gary se svou přítelkyní Mary plánují výlet do Los Angeles, připojí se k nim Walter v naději, že se mu konečně podaří svůj sen realizovat.

MupetiWalter v této roli na plátnech film debutuje a zdá se, že je pro něj zcela dokonalá. „Představuji Waltera, největšího fanouška Mupetů na světě,“ prohlašuje hvězda, „což je skutečně zajímavá náhoda, protože jsem shodou okolností největší fanoušek Mupetů na světě a jmenuji se Walter. Jsem pro tuhle roli vlastně jako stvořený.“

Walter se ocitne v nesprávnou chvíli na nesprávném místě – nebo naopak ve správnou chvíli? - když náhodou zaslechne plány ropného magnáta Texe Richmana na demolici Mupetích studií. S pomocí Garyho a Mary Walter vymyslí plán, který má dát Mupety znovu dohromady a studio zachránit. A jeho čisté nadšení pro vše, co s Mupety souvisí, možná dokáže zachránit více než jen studio samotné.

MARY
(Amy Adams) je učitelkou dílen v americkém městečku Maloměsto a je všemi oblíbená – tedy pokud tak lze soudit podle množství jablek, která jí žáci zanechávají na stole. Je to Garyho dlouholetá přítelkyně, která má ale až příliš často pocit, že je ve společnosti Garyho a jeho bratra Waltera tak nějak nadbytečná.

Mary je stejně jako Gary a Walter milá a nevinná, ale začíná jí unavovat skutečnost, že se o svého přítele musí s Walterem dělit. Nedokáže se ubránit představám o tom, že ji během společné dovolené v Los Angeles Gary požádá o ruku, ale její plány jsou významným způsobem narušeny poté, co se tato trojice dozví o plánovaném konci Mupetích studií a pustí se do zcela nesvatebních akcí.

Do role byla obsazena Amy Adams (Fighter, Julie a Julia) – způsobem, kterému podle této herečky nešlo odolat. „Jason a Kermit mě písemně požádali, abych se podílela na filmu Mupeti společnosti Disney – poprosili mě, zda bych si mohla přečíst scénář a zvážila roli Mary. Kermit v mém rozhodování sehrál významnou roli. Nerada se Jasonovi zmiňuji o své slabosti pro Kermita, protože je na to trochu citlivý, ale je to tak.“

Premiéra filmu Mupeti je naplánovaná na
12. 1. 2012!


Zdroj: Falcon.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mupeti - nový příběh v kinech:

Mupeti - nový příběh v kinech
Mupeti - nový příběh v kinech
Mupeti - nový příběh v kinech
Mupeti - nový příběh v kinech
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !