Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový film v našich kinech - Děti moje

16. 01. 2012 | Novinky
Ne každý, kdo bydlí na Havaji, má v životě havaj. Přesvědčí vás o tom George Clooney, který ve filmu Děti moje podává další ze svých životních výkonů. Jestliže dosud se říkalo, že jeho nejlepší rolí byl létající vlk samotář v komedii Lítám v tom, postava nedokonalého otce od rodiny ji může sesadit na druhé místo.

Prsty v tom má samozřejmě i scenárista a režisér Alexander Payne (Bokovka), který má s příběhy o tápajících mužích bohaté zkušenosti.
Poklidný havajský život Matta Kinga (Clooney) se začne sypat ve chvíli, kdy jeho žena po nehodě skončí v kómatu. Otec dvou dcer, předčasně vyspělé desetileté Scottie a sedmnáctileté rebelky Alexandry, který doposud sloužil jen jako „záložní“ rodič, se najednou musí vyrovnat s vědomím, že výchovu vlastních dětí musí zvládnout sám.

děti mojeA to pro člověka, který doposud výchovně nefungoval, bude přetěžký úkol, který mu „dětičky“ rozhodně neusnadní. Spíš naopak. Během jedné ostřejší výměny názorů Alexandra konsternovanému otci prozradí, že matka havarovala během romantického lodního výletu s milencem.

Takováhle rána mezi oči může člověka přimět k čemukoliv, Matta dovede k rozhodnutí najít milence své ženy, přičemž vlastně úplně jistě neví, co si s ním počne, až ho najde. Během téhle očistné, zábavné a složité cesty, na níž ho doprovázejí jeho dcery, si uvědomí, že to, co zdánlivě rozbila nehoda jeho ženy, tedy pevná rodina, bylo rozbité už dávno předtím. A že on jediný ji může opravit. Ale musí chtít.

Režisér filmu Děti moje Payne se rozhodl adaptovat slavnou stejnojmennou předlohu především kvůli tomu, jak přesvědčivě si pohrává s vyhrocenými emocemi. „Je to příběh muže, který musí čelit strašlivé zprávě, příšerným lidem a té největší životní volbě. Navíc se odehrává v nevšedním exotickém prostředí, které tomu všemu dodává další význam,“ říká Payne.

Obsazení hlavní role filmu Děti moje Georgem Clooneym bylo vysněným přáním autorky předlohy a produkce jí ho splnila. To se nakonec ukázalo jako šťastná volba, protože nepřetržitě vtipkující Clooney a seriózní Payne vytvořili skvěle fungující tandem a zároveň film, označovaný za horkého kandidáta na ty nejprestižnější filmové ceny. To potvrzuje i aktuálních pět nominací na Zlaté Glóby.

Premiéra filmu Děti moje je naplánovaná na 19. 1. 2012!


Zdroj: Bontonfilm.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový film v našich kinech - Děti moje:

Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
Nový film v našich kinech - Děti moje
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
TESIM SESmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles