Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ozzy Osbourne vydává nové studiové album s názvem ‘Scream’

1. 06. 2010 | Novinky

OZZY OSBOURNE vydává po třech letech nové album SCREAM, které je jeho desátým studiovým albem a vyjde 15. června. Produkce se ujal OZZY a Kevin Churko, kteří stáli za celosvětovým úspěchem a milionovými prodeji alba Black Rain /2007/. Prvním singlem se stává skladba “Let Me Hear You Scream.” Singl si odbyl světovou premiéru v seriálu Kriminálka New York 14. dubna na stanici CBS.


Držitel ceny Grammy a člen Rock´n´rollové síně slávy Ozzy Osbourne nahrál větší část nového alba SCREAM ve svém domácím studiu The Bunker v  Los Angeles. Spolupodílel se na vzniku všech skladeb, a to převážně v kooperaci s Kevinem Churko.


ozzyNa tomto album se poprvé předvede OZZYHO nový kytarista, který si říká Gus G. OZZYHO kapelu tvoří dále basista Blasko, bubeník Tommy Clufetos a klávesista Adam Wakeman. Kromě singlu “Let Me Hear You Scream” jsou potvrzeny názvy dalších skladeb: “Diggin Me Down,” “Let It Die,” “Soul Sucker,” “Fearless,” “I Want It All,” “Time,” “Crucify” a “I Love You All.”


OZZY se rovněž připravuje na 18ti měsíční celosvětové turné na podporu alba SCREAM  a evropské turné, které zahájí v Čechách na open-air rockovém festivalu ŘÍPFEST 2010. Toto vystoupení bude v roce 2010 jeho jediným koncertem v České Republice a na Slovensku. Řípfest, jako jednodenní akce, se uskuteční v sobotu 28. 8. 2010  na úpatí legendární hory Říp, v obci Krabčice v části Rovné. 


OZZY OSBOURNE vydává nové studiové album s názvem ‘SCREAM’ 15. června 2010


Zdroj: RipFest.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ozzy Osbourne vydává nové studiové album s názvem ‘Scream’ :

Ozzy Osbourne vydává nové studiové album s názvem ‘Scream’
Ozzy Osbourne vydává nové studiové album s názvem ‘Scream’
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vie čo majú ludia radi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles