8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Božské dorty od Markéty 22.4. 2013

22. 04. 2013 | Televizní tipy
Božská Markéta se tentokrát rozhodla udělat radost svým kamarádům hasičům a v pořadu Božské dorty od Markéty s datem 22.4. 2013 pro ně upeče dort ve tvaru hasičského hydrantu, který určitě znáte z amerických filmů. Jak bude drsným chlapům chutnat sladká odměna od naší cukrářky uvidíte v pondělí 22.4. 2013 ve 20.15 na Prima love.

Božské dorty od Markéty – 22.4. 2013:


Cukrářka Markéta Krajčovičová bydlí v Jablonci nad Nisou. V horských oblastech si lidé musí hasiče předcházet, sněhové kalamity jsou tu na denním pořádku. A protože se o Markétinu cukrárnu celou sezonu hezky starali, rozhodla se, že jim za jejich práci věnuje sladký dárek.

Božské dorty od Markéty 22.4. 2013Protože je dort hodně členitý, je třeba si potahovou hmotu vyválet silnější, aby při potahování nepopraskala. Jako základ zvolili čokoládový korpus s čokoládovým krémem, protože to je kombinace, která potěší každého.

Dort ve tvaru hydrantu potáhli sytě červenou potahovkou. Michal se tentokrát aktivně zapojil i do zdobení dortu, nakonec mu ale Markéta musela přece jen trošku pomoct. Zvlášť efektní je vytváření patiny pomocí práškového kakaa, které se nanáší štětcem.

Dort přivezla Markéta přímo na hasičskou stanici, a protože chlapům moc chutnalo, dovolili jí sjet si po té proslulé kovové tyči. No upřímně… Kdo by si to alespoň jednou nechtěl vyzkoušet?

Na závěr epizody Božské dorty od Markéty s datem 22.4. 2013 nám Markéta ukázala recept na nepečený cheescake s mandlovým likérem. Recept najdete hned po odvysílání pořadu na našich webových stránkách.

Nenechte si ujít Božské dorty od Markéty
v pondělí 22.4. 2013 ve 20.15 na Prima love


Zdroj, foto: Prima love
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Božské dorty od Markéty 22.4. 2013:

Božské dorty od Markéty 22.4. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !