Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko vaří s Pohlreichem živě 19.10. 2013

19. 10. 2013 | Televizní tipy
Poprvé se bude v pořadu Česko vaří se Zdeňkem Pohlreichem živě vařit s Terezou Kostkovou, Danielou Šinkorovou a Zdeňkovou manželkou Zdeničkou! Zdeněk Pohlreich dnes prověřil připravenost kuchařského studia na sobotní přenos, adrenalin stoupá a přípravy vrcholí!

Česko vaří se Zdeňkem Pohlreichem živě – 19.10. 2013:


Ateliér, kde se budou točit přímé přenosy kulinářské show Česko vaří s Pohlreichem živě, zažil velkou zkoušku na sobotní první přímý přenos. Po vzoru věhlasného anglického šéfkuchaře Gordona Ramsyho a jeho úspěšného televizního vaření Cookalong přichází FTV Prima se stejným formátem – vaření v přímém přenosu s uznávaným mistrem v oboru

Česko vaří s Pohlreichem živě 19.10. 2013A tím je v Česku jednoznačně Zdeněk Pohlreich a vařit živě bude poprvé už tuto sobotu!
Název Cookalong připomíná „C“ v logu pořadu a je s ním výtvarně spjata i realizace a design studia. To je opravdu moderní, velkolepé, barevně dominuje sytě červená a jsou v něm hned tři plazmy – Zdeněk se totiž během vaření spojí telemostem se dvěma domácnostmi a s dalšími kuchaři z řad diváků. Dnes si v nablýskaném studiu vyzkoušel, zda v limitu vše zvládne uvařit, jak mu vůbec sedí televizní kuchařské studio a už asi více tuší, se odehraje v sobotu.


V show Česko vaří se Zdeňkem Pohlreichem živě  s datem 19.10. 2013 se přiznal, že se na sobotu těší, i když samozřejmě napětí z toho, aby všechno klaplo, pociťují všichni z realizačního týmu. S prudkou bolestí zad musel být do nemocnice odvezený asistent populárního šéfkuchaře. Zdeněk sám pak zkoušku doslova protrpěl kvůli problémům s kolenem. Jak je mu ale před svým prvním přímým přenosem na duši?  Má z něčeho nervy?

Ne, nemám žádný. Ještě budeme jídla opakovat, ale nebojím se toho. Spíš aby klaplo všechno ostatní, bude to pro nás velká premiéra!“ A že by přece jenom nějaká letmá obava byla? Co takhle scénář, Zdeňku? „Jde hlavně o to, aby to lidi pochopili, scénář – nescénář. Já se scénáře asi úplně nedržím, to je pravda.

A tak se můžeme všichni v sobotu 19.10. 2013 na Primě přesvědčit sami, jak se povede první přímé televizní vaření s českým národem, jak bude spolupracovat technika a jak podpoří Zdeňka početné publikum přímo ve studiu!

Vše zatím naznačuje velkolepou podívanou, se Zdeňkem bude vařit i sympatická herečka a moderátorka Tereza Kostková a mezi ochutnávači zasednou například Zdeňkova manželka, Daniela Šinkorová a Petr Vondráček. Tak nezapomeňte koupit ingredience na vaření a v sobotu ve 20.15 si zapnout Primu!

Česko vaří se Zdeňkem Pohlreichem živě
poprvé v sobotu 19.10. 2013 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !