8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesta do hlubin hvězdných duší

21. 09. 2010 | Televizní tipy

Do hlubin nevědomí českého národa pronikne v dalším díle pořadu Nikdo není dokonalý Speciál moderátor Jiří Krampol společně s modelkou Agátou Hanychovou a psychiatrem Janem Cimickým. K veselému povídání jim zazpívají speciální hosté Xindl X a Olga Lounová. Dívejte se už v úterý 21. září ve 20.00.

Soupeřit v odpovídání na záludné otázky bude Frenštát pod Radhoštěm proti Českým Budějovicím. Kromě tradičních odpovědí dospělých se však tentokrát předvedou i děti, které leckdy překvapí. Jak dobře dokážou popsat například slůvko „bankrot“?

Jiří Krampol si pozval sexy modelku a podnikatelku Agátu Hanychovou a svého kamaráda, známého psychiatra Jana Cimického. Jak zvládala modelka žít v celkem třináctičlenné rodině? „Sourozencům jsem běžně podepisovala úkoly,“ přizná Agáta. Proč dostal Jiří Krampol trojku z chování za cynismus?

Kariéra modelky a celebrity bulváru uchvátí Jiřího Krampola natolik, že si nechá Agátou poradit, jak by se měl jako model pohybovat. Proč jej bude chtít Agáta svléknout do spodního prádla? A co si myslí o starších modelkách v této branži? „Je rozdíl, když chodí v plavkách babička, nebo osmnáctka,“ komentuje dnešní stav zkušená Agáta. Jak si vedle vysokých modelek připadá Jiří Krampol?

Psychiatr Jan Cimický připomene některé historky ze své profese a chybět nebudou ani vtípky na téma bláznovství. „Podle statistik se každý třetí člověk dostane v průběhu života aspoň jednou na psychiatrii,“ tvrdí odborník. Jaké má vzpomínky na spolupráci s Jiřím Vimrem?

Hosté se nevyhnou ani tématu bulvár. Co nejvíce zacloumalo s Agátou? A kdy bulvár zachránil někomu život? Atmosféru rozproudí i hudební hosté Xindl X a Olga Lounová se svým hitem Láska v housce. Jak vznikají jejich texty plné sexuálních narážek?

Nenechte si ujít další zábavné vědomostní klání již v úterý 21. září ve 20.00 na Primě.

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesta do hlubin hvězdných duší:

Cesta do hlubin hvězdných duší
Cesta do hlubin hvězdných duší
Cesta do hlubin hvězdných duší
Cesta do hlubin hvězdných duší
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !