Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koho zachraňují Krotitelé dluhů

10. 01. 2009 | Televizní tipy
Pro všechny, které otázka peněz trápí nebo zkrátka zajímá, připravuje ČT1 překvapení – od ledna příštího roku na vás čeká nový pořad s názvem Krotitelé dluhů. Premiéru spatří televizní diváci 6. ledna 2009 ve 21:40 a poté každé další úterý, vždy ve stejný čas na ČT1.


Krotitelé dluhů - I. díl

Mladí manželé Kalloovi řeší zásadní problém - mohou přijít o střechu nad hlavou. Vzali si hypotéku na bydlení a kvůli banální chybě nesplnili požadavky banky. Náš tým finančních poradců začíná pracovat

Dnešní doba přináší často situace, které nejsme zvyklí řešit. Nemoc, ztráta zaměstnání, zadlužení. Možná jsme jen špatně odhadli naši možnost splácet. Proto se na scéně objevují naši "Krotitelé dluhů", kteří nám ukáží, kde děláme v našich financích často zbytečné chyby. A když už se chyba stala, hledají s námi cestu, jak z toho ven s co nejmenšími ztrátami. Autentické rodiny, autentické problémy, autentická řešení.

Krotitelé dluhůKrotitelé dluhů - II. díl

Uvidíme příběh ženy, která po rozvodu musela převzít statisícové dluhy za svého manžela alkoholika. Poradci se pokusí vyjednat akceptovatelné podmínky s exekutorem.

Renata po rozvodu žije se svým patnáctiletým synem u rodičů a tvrdě pracuje, aby odvrátila exekuci a splatila nepovedené podnikání bývalého manžela alkoholika. Podaří se Krotitelům vyjednat rozumné podmínky s exekutorem? Nebo bude muset mladá žena vyhlásit bankrot?

Krotitelé dluhů - III. díl

Pan Bartoš je po těžké operaci v částečném invalidním důchodu, nemůže dočasně vykonávat svou profesi, ale musí se starat o svého šestiletého syna Štěpána. Podaří se poradci Zdeňkovi Šimkovi zkonsolidovat jeho finančníKrotitelé dluhů závazky?
A najde s jejich pomocí pan Bartoš jinou práci, kterou by mohl po operaci vykonávat?



Toužíte po tom stát se ve vztahu k penězům zodpovědnou osobou? Díky pořadu Krotitelé dluhů se každý z nás může stát sám sobě spolehlivým finančním poradcem!

 

 

 

Čtěte také více informací o pořadu: Krotitelé dluhů

Zdroj: Česká televize


Hana Houbičková

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na pořad jsem se dívala již nělikrát, dluhy ani půjčky naštěstí nemáme, ale pomáhá nám se orientovat ve světě financí a také nám radí čeho se vyvarovat. Je to dobrý počin od ČT
Obrázek uživatelky
profil
vtipný názov, zaujalo ma to Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles