Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 15.10. 2013

15. 10. 2013 | Televizní tipy
21. díl seriálu Křižovatky života s datem 15.10. 2013 pojednává o tom, jak to může také dopadnout, když dcera týrá matku. Jednatřicetiletá Andrea Nováková je rozvedená matka, která to nikdy v životě neměla jednoduché. Otěhotněla ještě v pubertě a vdala se. Manželství s Tomášem ale bylo všechno, jen ne idylické. Bil ji. A když přišel o práci, začal pít a mlátil ji skoro denně.

Andrea našla v dalším dílu cyklu Křižovatky života s datem 15.10. 2013 dostatek síly rozejít se s ním teprve před rokem. Od té doby žije s patnáctiletou dcerou Karolínou v Praze. Andrea pracuje jako pečovatelka pro seniory, Karolína chodí na střední školu. Jednoho dne zažije Andrea šok. Zazvoní u ní policie a shání Karolínu. Bylo na ni podáno trestní oznámení kvůli ublížení na zdraví.

Křižovatky života 15.10. 2013Karolína prý v dalším dílu cyklu Křižovatky života s datem 15.10. 2013 brutálně zmlátila patnáctiletou Sabinu Marčíkovou. Protože Karolína není doma, policie požádá Andreu, aby i s dcerou přišla k výslechu na stanici.

Andrea má o čem přemýšlet. Když Karolína konečně dorazí, Andrea dceru konfrontuje. Ale Karolína s ní o tom nechce mluvit. Jediné, co utrousí, je to, že Sabina je coura, která pouze dostala, co si zasloužila.

Andrea má v dalším dílu cyklu Křižovatky života s datem 15.10. 2013 pocit, že se rázem ocitla o několik let zpátky. Hlavou se jí honí spousta otázek a výčitek. Po rozchodu s manželem pracuje celý den a na pubertální dceru nemá tolik času, kolik by chtěla. Zanedbala něco v její výchově? Mohlo chování Karolíny ovlivnit to, že vyrůstala v rodině s násilnickým otcem?

ČR 2013. Režie: Pavel Abrahám.

Sledujte 21. díl pořadu Křižovatky života v úterý 15.10. 2013 od 21:45 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !