Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Omlazení dlouholetých kamarádek

18. 02. 2010 | Televizní tipy

Odborníci z řad lékařů a vizážistů se v dalším díle pořadu Mladší o pár let vrhnou na kouzelný návrat v čase společně s Evou Findejsovou a Zdenou Žemlovou. Dlouholeté kamarádky se přihlásily do omlazovací show nejen kvůli proměně vzhledu, ale i pro znovunalezení ztraceného sebevědomí. Podaří se profesionálům splnit oba požadavky na výbornou?


Eva a Zdena jsou nerozlučné kamarádky už spoustu let a na první pohled vypadají úplně jinak. Něco společného však přece jen mají – například to, že se každé ráno při pohledu do zrcadla pořádně vyděsí, že už nevypadají jako zamlada. Paní Evě tipuje okolí o několik let víc, i když ještě nedávno tomu bylo právě naopak. Všichni jí hádali spíše o deset let méně. Kvůli vážným zdravotním potížím však Eva opravdu zestárla ze dne na den. kamaradkyProdělaný stres se nejvíce podepsal na povadlejším obličeji, na němž se vytvořily hluboké vrásky. Jaké zákroky doporučí Evě specialisté na estetickou medicínu?


Kamarádka Zdena se zase těší, že se díky odborníkům z Mladší o pár let bude moci hezky smát. Celý život se totiž bojí okolí ukazovat svůj nedokonalý chrup. Kamarádky se plastických operací a zákroků rozhodně nebojí. Už dlouho uvažovaly o tom, že by se sebou měly něco udělat. Podaří se týmu z pořadu Mladší o pár let ubrat dámám věk a přidat sebevědomí?


Cestu dvou kamarádek za mladším vzhledem mohou diváci sledovat již ve čtvrtek 18. února od 21.20 hod na Primě!

 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !