Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nikdo není dokonalý 12.3. 2013

12. 03. 2013 | Televizní tipy
Víte, co je to kondominium? A čemu se říká fanka? Sledujte další díl zábavného pořadu Nikdo není dokonalý již v úterý 12.3. 2013, který je vtipnou sondou do hlubin neznalosti českého národa. Moderátor Jiří Krampol si tentokrát pozve jako hosty otce a dceru. Vynikajícího českého mima, který učí pantomimu a tanec na AMU, Borise Hybnera a jeho dceru – herečku a fotografku Vandu. Co dcera na svého otce prozradí? Na pořadu Nikdo není dokonalý se dívejte v úterý 12.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Nikdo není dokonalý – 12.3. 2013:


Borise s Vandou spojuje nejen stejná krev, ale také herecká profese. Boris se léta věnuje pantomimě, s níž začínala původně i Vanda. Teprve později se dala na herectví a fotografování. Vanda vysvětluje, že na „stará“ kolena se k pantomimě zase vrátila, s tátou připravují představení o starých klaunech.

Nikdo není dokonalý 12.3. 2013Kde se ve Vandě vzaly herecké geny, je jasné, co ale Boris nechápe, je to, kde se v ní vzala láska ke koním. Vanda se před několika lety odstěhovala s dcerami a svým mužem, hercem Sašou Rašilovem, na Vysočinu, kde má statek a chová osm koní. Do koní se ale prý zamilovala i další Borisova dcera a Vandina nevlastní sestra Lenka. Zato Boris ke koním nemá vztah žádný, dokonce má problém toto zvíře na jevišti u Jiřího Krampola předvést. To raději pantomimicky znázorní, co je to surrealistické ucho.

Trojice si bude povídat také o cestování. Zatímco oba muži sjezdili s divadlem celý svět, Vanda se prý zatím drží raději jen Evropy, bojí se totiž létat, a proto volí destinace, do nichž může dojet autem. Nedávno ale svůj strach z létání překonala. Kam si zaletěla na prodloužený víkend a jaký si tam splnila sen? Sledujte zábavný pořad Nikdo není dokonalý  již v úterý 12.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Sledujte zábavný pořad Nikdo není dokonalý v úterý 12.3. 2012
ve 20:15 hod na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nikdo není dokonalý 12.3. 2013:

Nikdo není dokonalý 12.3. 2013
Nikdo není dokonalý 12.3. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !