Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové díly Hop nebo trop aneb Mikulášova parta zase pěkně řádí!

27. 10. 2008 | Televizní tipy

Seriál Hop nebo trop režiséra Jiřího Chlumského měl svoji premiéru již roku 2005 a získal si velikou přízeň českých diváků. Na televizní obrazovky se již vrátil. Brzy vás však čekají další díly kouzelných epizod seriálu Hop nebo trop. 9. listopadu totiž Česká televize odvysílá nový díl oblíbeného komediálního seriálu. Ponese název Memoriál…

 

Uběhlo zhruba pět let od doby, kdy se k Mikulášově partě připojila také Bára, dříve poměrně konzervativní dáma kolem čtyřicítky. Již víme, že si s kolegou Mikulášem padli do oka a stali se párem. Víme také o Ivanově tragické smrti, která všemi otřásla. Ale život jde dál a osudy našich věčně mladých přátel se vyvíjejí.


Hop nebo trop

Na reprízy starých dílů seriálu Hop nebo trop, které můžete vídat každou neděli ve 20:00 na České televizi, tedy naváže další řada premiérových dílů. V nových čtyřech sedmdesátiminutových příbězích s našimi hrdiny vyrazíme s raftem na slovinskou řeku, s jachtou na vyjížďku po Slapské přehradě, zakusíme běžeckou túru na horách či závody malých okruhových plachetnic.

 

Ani v těchto nových epizodách nebude chybět humor, napětí a drama. Co byste řekli například adrenalinu při vzletu balonů či nočnímu dramatu, které se odehraje na Slapské přehradě? Všechny zážitky navíc opět okoření báječný situační humor a zážitky šokující, paradoxní a někdy dokonce absurdní. Ještě stále si myslíte, že život kolem čtyřicítky se stává stereotypem? Seriál Hop nebo trop vás přesvědčí o opaku.

 

Proč se v epizodách objevuje tolik sportu a adrenalinu? „Něco z toho byly vlastní vzpomínky na prožité zážitky z mládí a něco byla fikce, kterou už jsem zažít nestačil. Jinými slovy, hory a částečně kola jsem uměl, na kánoe a koně jsem se musel pozeptat. V tomto smyslu byla druhá řada více autobiografická, neboť pro jachting jsem žil první půli svého života a nyní jsem si dopřál radost ty staré krásné časy zopakovat“, říká Ivo Pelant, který je spolu s Evou Pelantovou scénáristou příběhů.

 seriál Hop nebo trop

Dále nám prozrazuje, něco o samotném názvu Hop nebo trop: „Pro mě je v něm zakleté věčné dilema moderního života, ve kterém je strašně snadné zpohodlnět. Zalézt do bačkor a propadnout konzumu. Podnikat krkolomné adrenalinové akce je vlastní mlaďochům, má úcta ale patří těm, kteří vydrží i s přibývajícími léty. Pro jedinečné zážitky a mimořádné vztahy se ale musí hodně obětovat a hodně riskovat.“

 

 

Co dodat? Přejme novým dílům seriálu Hop nebo trop stejné úspěchy jako tomu bylo v předchozí řadě a vám, milí diváci, mnoho pohody, smíchu a adrenalinu při jejich sledování. Na nové díly se můžete těšit od 9. listopadu každou neděli ve 20:00 na České televizi.

 

V hlavních rolích hrají: Ivana Chýlková, Roman Zach, Martha Issová, Alice Bendová, Ondřej Vetchý, Julia Issa, Ladislav Ondřej a mnoho dalších.

 


Čtěte také o dalších dílech seriálu Hop nebo trop:
Seriál Hop nebo trop vás rozhodně nenechá v klidu!

Jiří Chlumský a Alice Bendová o seriálu Hop nebo trop

1. díl seriálu Hop nebo trop: Memoriál
Hop nebo trop: Zpověď seriálové Báry a Mikuláše!

2. díl seriálu Hop nebo trop: Pelech

Hop nebo trop - 4., závěrečný díl Tři vdovy


 

Foto © Pavel Vácha a Jiří Červený
Zdroj: Česká televize

 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !