8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omyly

19. 10. 2016 | Televizní tipy
54. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Pokusy a omyly“ a sledovat jej můžete 19.10. 2016. Veruna se těší na další dění okolo soutěže. Burák už méně. Očekávají příjezd producentky. Objeví se Denisa. Burák i Veruna jsou v šoku. Burák oznámí Denise, že se s ní opravdu nechce stýkat. Denisa ale chce jen fandit, protože ho má ráda.

Burák se v 54. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 19.10. 2016 naštve a chce soutěž opustit. Ale jak to říct Veruně? Ta překvapivě situaci okolo Denisy chápe a s ukončením souhlasí. Ale problém je smlouva. Vymyslí, že Marek udělá Veruně sádru. Jenže Veruna udělá osudovou chybu. Vymyslí proto s Burákem společnou strategii.

Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omylyRenáta se v 54. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 19.10. 2016 fintí do práce a Leoš si myslí, že je to kvůli včerejšímu pití. Robert opět koketuje. Renáta jde za Monikou a vypráví jí, jak se do ní zamiloval jejich kuchař. Monika jí radí, ať do toho jde. Leoš chce s Renátou strávit hezký společný večer, ale Renáta dostane tajný vzkaz od Roberta. Jeho pozvání sice musí odmítnout, ale potěší jí to. Z nedbalosti udělá průšvih na recepci a Leoš jí dá pokutu. Renáta si pozve Roberta do kanceláře s jasným úmyslem.

Malvína rodině říká o akci k její kuchařce u nich v hospodě a všechny chce zapojit. Do příprav se zapojuje i Hany i Liu. Jarda se večera děsí. Do příprav se objevuje Aleš. Chce Malvíně vysvětlit, proč tak dlouho nekomunikoval. Rozpadl se mu dlouholetý vztah. Jarda chce vědět, proč se Aleš vrátil a Malvína mu vysvětlí, že se ho musí ujmout. Večer se Aleš snaží a dělá okolo jídla patřičnou show. Jarda bere Aleše jako hrozbu a rozhodne se cvičit. Tajně. Ale Rapid ho přistihne a s chlapama pro něj připraví tréninkový plán.

O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Petr Štěpánek, Simona Babčáková, Josef Polášek, David Gránský, Barbora Seidlová, Pavel Batěk, Lenka Krobotová, Leoš Noha, Linda Rybová, Libuše Švormová, Norbert Lichý, Josef Carda, Zdeněk Dušek, Zdeněk Vencl, Ivy Hoangm, Viet Anh Doan  a další. Režie: Jiří Chlumský

Sledujte 54. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 19.10. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omyly:

Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omyly
Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omyly
Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omyly
Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omyly
Ohnivý kuře - 54. díl - Pokusy a omyly
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles