8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězství

16. 11. 2016 | Televizní tipy
62. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Malá vítězství“ a sledovat jej můžete 16.11. 2016. Mike bydlí u Kláry a všichni si to užívají. V hospodě ale panuje mezi kluky chlad. Macátko si změny v jejich chování všimne.

Veruna si jako dalšího protihráče vylosuje osobní soupeřku Dášu. S Burákem jsou spokojeni, protože jí chtějí vyřadit ze soutěže a konečně skončit. Burák se domluví se s Denisou, že budou soutěžit jen holky, protože chce dát Veruně šanci si vychutnat Dášu.

Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězstvíDáša ale Verunu rozhodí narážkami na její postavu a Burák se zachová jako správný parťák. A dokonce jí pozve na večeři. Jenže Veruna to přepískne s oblečením a nedostává se jí dechu. Málem to dopadne špatně.

Daniel chce přijít večer za Didi. Klára mu oznamuje, že u ní bydlí Mike a že mu to musí říct. Mike je s tím v pohodě. Společný večer ale má nádech rivality. Klára vše uklidňuje. Podpoří i plán, že Didi chce spát u Daniela a chce si udělat s Mikem romantický večer. Jenže vše dopadne úplně jinak.

Anna si užívá náklonosti Trébla. Oznamuje mu, že se chystá podepsat tu smlouvu a pak už budou jen spolu. Trébl jí ještě uklidňuje, že ta firma je v seriózní a nemusí se ničeho bát. I smlouvy jsou podle Trébla v úplném pořádku. Ale Renáta schválně smlouvy vymění a Trébl si všimne, že ve smlouvě jsou kličky. Chce Annu od podpisu odradit a vtrhne do nahrané situace a jako velký hrdina Annu zachrání od finančního krachu.

O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Petr Štěpánek, Simona Babčáková, Josef Polášek, David Gránský, Barbora Seidlová, Pavel Batěk, Lenka Krobotová, Leoš Noha, Linda Rybová, Libuše Švormová, Norbert Lichý, Josef Carda, Zdeněk Dušek, Zdeněk Vencl, Ivy Hoangm, Viet Anh Doan  a další.
Režie: Jiří Chlumský

Sledujte 62. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu16.11. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězství:

Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězství
Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězství
Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězství
Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězství
Ohnivý kuře - 62. díl - Malá vítězství
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
opět skvělý díl, vyjde to Verunce a Burákovi?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
seriál se jim povedlSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles