8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 16.9. 2013

16. 09. 2013 | Televizní tipy
Rogalo Máří Magdalény, kolotoč pro veverky, kolektivní šťourátko nosů, jazz Standy Roháče či nečekané uznání Richarda Genzera. Takový bude 79. díl zábavné show Partička s datem 16.9. 2013!

Partička – 16.9. 2013:


Hned v první hře s názvem STOP vznikne ještě vtipnější mozaika, než bylo původně plánováno. Kvůli Danově slovenštině Michal s Ondrou neporozumí správně a pěkně to popletou. Místo „Máte predstavovať dva reštaurátorov, ktorí v kostole reštaurujú známe dielo.“ pochopí, že mají restaurovat známé dělo. Vzápětí se ale beztak příběh transformuje v Mrazíka, aby se nakonec kruh uzavřel tím, že Ondra v kostele ukazuje na rogalo Máří Magdalény.

Partička 16.9. 2013Partičkáři se v pondělí 16.9. 2013 promění ve čtyři různé odborníky, kteří mají vymyslet sofistikované využití pro danou REKVIZITU. Ačkoli ji normální lidé používají coby deštník, zjistíte, že se nejlépe dá využít jako kolotoč pro veverky, kolektivní šťourátko nosů, přenosná toaleta či záchranný padák pro sebevrahy.

Ve hře PARTY se Richard konečně dočká uznání. Doposud to byl vždy on, kdo hádal, jaké podivné hosty vlastně na svou party pozval. Ačkoli se v televizi ke zdárnému konci tentokráte dostane za 18,5 minuty, ve skutečnosti nesestříhaná verze hry trvá minimálně dvakrát tak dlouho. Geňa se totiž při natáčení většinou trápí i tři čtvrtě hodiny, za což se mu jeho kolegové vždycky vysmívali.

Tentokrát ale Michal zkusí hádat společně s Richardem a bude muset uznat, že zjistit, že je Igor rakouský trýznitel Fritzl, Ondra vinný sklípek a Dano pijavice, není vůbec lehké. A to i navzdory tomu, že od Geni dostane rady nad zlato. „Nenech se zmást. Nikdy! Ptej se věcně, žádný kecy okolo. Medvěd nikdy není medvěd, to je zásadní pravidlo,“ machroval Geňa a Michal se pustil do hry.

Po několika minutách měl pocit, že ví, a tak na Dana zaječel: „Magnet!“ Geňa začal koulet očima a zasvěceně pravil. „Nesmíš na to takhle hrrr, musíš se ptát,“ poučuje Michala a otáčí se na Dana s výrazem profesionála. „Nejste magnet?“

V závěrečném JAZZu naši vtipálci zhudební příběh na téma od diváka. Ten v obchodě dvěma Češkám, které se ho na něco česky zeptaly, nepochopitelně odpověděl anglicky. Vznikne tak píseň, která jako by byla inspirovaná Standou Řezáčem, jelikož bude zpívána hned v několika jazycích, a ani jeden nebude použit dobře.

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička již
v pondělí 16.9. 2013 od 21:50 na Prima Cool.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Partička 16.9. 2013:

Partička 16.9. 2013
Partička 16.9. 2013
Partička 16.9. 2013
Partička 16.9. 2013
Partička 16.9. 2013
Partička 16.9. 2013
Partička 16.9. 2013
Partička 16.9. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !