Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Patrik Hezucký hraje s Bendovou begamon

20. 01. 2010 | Televizní tipy

Hraješ begamon? zeptala se Alice Bendová a hned měla jasno, který VIP host usedl vedle Petra Vondráčka. Jasno budete mít i vy v dalším dílu soutěžní show Hádej, kdo jsem! Moderátor totiž odpověděl ano a Patrik Hezucký byl odhalen!


Porota ale dlouho tápala, dokonce si v jednu chvíli myslela, že před nimi Petr Vondráček sedí sám a tipují jeho, protože všechno sedělo i na Petra. Byl by to sice dobrý vtip, ale Patrik Hezucký už moderuje v rádiu dvanáct let, takže je to ostřílený, a navíc velmi populární rozhlasový moderátor. Každý všední den ho slyšíme v ranní show, budík má proto nařízený na pět třicet. Přitom o sobě říká, že je líný a nejraději by byl rentiér.


hezuckyJak to jde dohromady? Prý je to věc zvyku. Patrik je pohodář a šoumen, který nezkazí žádnou legraci. „Mám rád zábavu, dobré jídlo, pití a rád vymýšlím věci. Mnohem raději, než když je pak mám realizovat,“ říká o sobě. Prý není organizační typ, spíš flákač. Čím je starší, tím je prý línější a tlustší, proto už nedostává příležitosti v televizi jako dřív, soudí s nadsázkou a úsměvem.


Patrik miluje Francii, kde studoval francouzštinu. Porota si tak trochu zahrála na maturitní komisi a začala Patrika zkoušet z jeho jazykových znalostí. Eva Holubová chtěla vědět, jak se řekne chmel, protože si ještě ze střední školy pamatuje lekci Chmelová brigáda. Patrik má moc rád francouzský životní styl, tamní skvělé sýry a vína. Nedá dopustit na galskou kuchyni a čerstvé mořské plody. Jídlo má vůbec rád, ale naštěstí i sport. A víte, co je begamon? Stolní hra podobná vrchcábům. Říká se jí také šipšiš a hraje se hlavně v oblasti Středního východu a v Egyptě, nyní se ale rozšířila po celém světě.


Nenechte si ujít další díl pořadu Hádej, kdo jsem! Ve středu 20. 1. ve 20.00 na Primě.


 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Patrik Hezucký hraje s Bendovou begamon:

Patrik Hezucký hraje s Bendovou begamon
Patrik Hezucký hraje s Bendovou begamon
Patrik Hezucký hraje s Bendovou begamon
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Poslední soutěžící v tomto díle byl naprosto k sežrání Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles