Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podívejte se na premiéru megafilmu Vlastní pravidla

9. 01. 2010 | Televizní tipy

Televizní premiéru úspěšného rodinného dramatu Vlastní pravidla vysílá televize Nova v sobotu 9. ledna 2010 ve 20 hodin. Snímek režiséra Garryho Marshalla s hvězdným obsazením získal několik ocenění na festivalech pro mládež včetně nominací pro představitelky hlavních rolí.


Televizní premiéru dalšího megafilmu nabídne svým divákům televize Nova v sobotu 9. ledna 2010 od 20 hodin. Rodinné romantické drama Vlastní pravidla natočil světoznámý herec a režisér Garry Marshall, který má na kontě mimo jiné slavnou Pretty Woman, Deník princezny či komedii Přes palubu. Snímek, řešící odvěký vztahový problém trojúhelníku dcera – matka – babička na pozadí malého ospalého amerického městečka, získal několik ocenění na festivalech filmů pro mládež, mimo jiné nominaci na Prism Award za nejlepší herecký výkon pro Felicity Huffman.


ukazkaV hlavních rolích se představí Jane Fonda (Georgia), Felicity Huffman (Lilly), Lindsay Lohan (Rachel), Dermot Mulroney (dr. Ward), Garrett Hedlund (Harlan) a další. Rodinné drama o pouhých šesti hlavních postavách se odehrává kdesi v Idahu, kam za „matkou rodu“ přijíždějí po mnoha letech dcera a vnučka. Platí tam stejná pravidla jako na kterékoliv české vesnici. Sousedé si vzájemně vidí až do talíře, na přivandrovalce hledí s nedůvěrou a přejetá slepice se stává tématem na několik večerů.


Jinak ale o pravidla příliš nejde, a pokud ano, tak spíš o jejich nedodržování. Rodinný dámský trojúhelník řeší odvěký problém neporozumění mezi generacemi, s nímž se každá z žen vypořádává po svém. Babička maskuje své city strohostí, matka pitím a dcera lhaním, vzpurností a zahráváním si s nervy ostatních. „Každodenní“ hádky se však náhle přiostří, když dcera obviní svého otčíma ze zneužívání.


Vlastní pravidla, v sobotu 9. ledna 2010 ve 20 hodin na TV Nova


 

Zdroj: NOVA


Simbelmine

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
výborné obsadenie
Obrázek uživatelky
profil
Může to být zajímavá podívaná. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles