Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Aféra ve svatební síni, za souseda zloděje… a nejlepší z uplynulých dílů

25. 02. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké díly získaly největší pozornost.

Policie v akci: Aféra ve svatební síni, za souseda zloděje… a nejlepší z uplynulých dílůNejzajímavější případy tohoto týdne:


Mela na svatbě

Operátor linky 158 přijal hovor od svatebčanky Malinovské. Ta sdělila, že během komorního svatebního obřadu došlo před oddávajícím k incidentu, kdy nezvaná cizí žena odstrčila nevěstu a postavila se na její místo. Pak vyzvala oddávajícího, ať s ženichem oddá ji, protože spolu mají nemanželské dítě. Nastala hádka a pak i bitka. Volající žádá zásah policie. Vyslaná hlídka PČR zjednává v síni klid. Nevěsta pláče. Policisté legitimují přítomné. Od oddávajícího zjišťují, že iniciátorkou skandálu je příchozí nezvaná žena. Odstrčila od ženicha nevěstu a postavila se na její místo. Přitom vyzvala oddávajícího, ať ji oddá s ženichem místo nevěsty, protože ona je jeho partnerkou a má s ním dítě.

Policisty oslovená Benešová jim tvrdí, že ženich ji před časem přivedl do jiného stavu. Narodila se pak dcera Janička, což dotyčný své nevěstě zatajil. Benešové ještě před narozením děcka přinesl sto tisíc korun s žádostí, ať mlčí, neuvádí ho jako otce a víc už po něm nechce, protože on se bude ženit. To ženich popírá, ale nepříliš přesvědčivě. Plačící nevěsta, kterou drží její svědkyně v náručí, se ptá ženicha, zda je pravda, co tu ta ženská vykládala. Ženich – nerad – musí s pravdou ven. Na to zdrcená nevěsta osloví oddávajícího, že svatbu ruší, toho šmejda a podvodníka Pichlíka si nikdy nevezme. V doprovodu své také rozhořčené svědkyně opustí síň. Oddávající poznamená k ženichovi a jeho svědkovi: „Zdá se, že jsem zde zbytečně…“

Zloděj na chodníku

Policejní hlídka projíždí ulicemi, když si všimne muže, který si před zlatnictvím nasazuje masku. Ihned se odhodlají k zákroku a se zbraněmi v ruce do obchodu vběhnou. Tam opravdu zadrží muže s kuklou na hlavě a namířenou zbraní. Vyděšený obchodník mu právě vydává hotovost. Tak rychlé dopadení asi  lupič nečekal.

Sousedova motorovka

Muž přivolal policii, ze zahrady mu zmizela motorová pila, se kterou právě pracoval, z dílny pak ještě křovinořez a nová bedna s nářadím. To vše bylo pryč během chvíle, kdy se odskočil domů naobědvat. Policisté s mužem sepisují protokol, po chvíli jde soused za plotem na zahradu a nese v ruce motorovou pilu. Poškozený poznává, že pila je jeho, volá na souseda, kde ji vzal. Soused, že ji před chvílí koupil, zvonil na něj mladík, že mu došel benzín a zjistil, že ztratil peněženku, když zrovna jel z dlouhodobé brigády u Prahy.

Poškozený říká, že to je jeho pila a že mu zmizel ještě křovinořez a nářadí. Soused tvrdí, že to taky měl, a že pak viděl, jak zvoní i na další sousedy. Policisté rychle s poškozeným i sousedem sedají do auta. Na konci města zloděje vidí už jen s bednou, zrovna ji nabízí někomu u domu. Muž se pokusí o útěk – marně. Muž je v zoufalé situaci, benzin mu ale v autě nedošel, jak tvrdil. Partnerka ho vyhodila z domu a on už několik dní spí po ubytovnách a potřebuje peníze. Přístřeší na další noc mu poskytne policejní cela.

Sledujte od 25. února na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !