Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Útěk od autonehody, psovod v akci to nejlepší z uplynulých dílů

25. 03. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké díly získaly největší pozornost.
Nejzajímavější případy tohoto týdne:

Útěk od nehody


Policie v akci: Útěk od autonehody, psovod v akci to nejlepší z uplynulých dílůVšechny policejní hlídky dostanou zprávu, že se hledá auto, které odjelo od nehody. Hlídka číslo 105 vozidlo zahlédne a začne ho sledovat. Vozidlo na houkání majáku a nápis „STOP“ nereaguje a tak dojde k honičce. Ta skončí až na polní cestě ve chvíli, kdy už pronásledované vozidlo nemůže jet dál. Ve vozidle jsou čtyři muži, jeden z nich je držitelem nelegální zbraně, řidič má pozitivní stěr na psychotropní látky, takže jsou všichni z inkriminovaného vozu odvezeni na služebnu.

Psovod v akci


Policejní hlídku zavolá na místo majitel nemovitosti. Zjistil, že má v domě zloděje. Když zloděj utíkal, spadla mu čepice a tak je na místo přivolán psovod s policejním psem. Ten okamžitě najde stopu a pachatele tak brzo dostihnou. Jelikož se muž nechce dobrovolně vzdát, zadrží ho až pes, který ho kousne do ruky. A tak musí na místo přijet i záchranka. Zloděj, který se neustále brání a vykrucuje, nakonec zkrotne až v sanitce. Psovod může odjet a hlídka vyráží do další akce.

V pátečním Best Of: Policie v akci, zasahuje hlídka v okamžiku, kdy si majitel pozná ukradené kolo. Pro nadcházející období velmi důležité téma, jak se zachovat v případě, že vás potká něco podobného.

Sledujte od 25. 3. na TV Prima. Každý všední den v 16.50



Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !