Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! - Ostrava opět přináší týden plný překvapení a jednu premiéru

10. 04. 2010 | Televizní tipy

Pořad Prostřeno! představí další tři ženy a dva muže, kteří se rozhodli soutěžit o výhru 25 tisíc korun a titul hostitele týdne. Ukazuje se, že skutečně každý člověk je originál a že se mohou spřátelit i lidé generačně vzdálení. Je zajímavé pozorovat, co si někteří představují pod dobrým jídlem, ale také že to nemusejí být vždy ty nejdražší ingredience, co přesvědčí soutěžící, aby udělili co nejvyšší počet bodů.

Atmosféra večera a družná zábava jsou stejně důležité. Opět se bude taktizovat a konec bude hodně překvapivý. To tu ještě nebylo! Fanděte svým favoritům a pořadu Prostřeno! od pondělí 12. dubna každý všední den v 18.00 na Primě.

 

Pondělí – Blanka Štědroňová (47)

Jak už pravidelní diváci pořadu Prostřeno! vědí, v pondělí to nemá nikdo jednoduché, protože společnost není ještě sehraná a neví se, jak vysoko bude nastavená laťka. Milá paní Blanka si to navíc neulehčila, protože servíruje sójové maso a vegetariánské menu. Sama přitom maso jí! Má ale manžela, kterému vaří bezmasou kuchyni, a ten ji přesvědčil, že jeho oblíbená strava je rovnocenná s jakoukoli pečínkou. Blanka bude dokonce podávat polévku s pohankou – tedy další surovinou, která nemá u české populace bůhvíjaký kulinářský zvuk. Však je také na první soutěžící vidět, že je celá nesvá a nervózní! Myslí si, že má její menu šanci ostatní uchvátit natolik, aby získala výhru 25 tisíc korun?


Úterý – David Křivák (37)

V úterý diváky přivítá pohodový a sympatický speciální pedagog, který se věnuje handicapovaným dětem. Bydlí v centru Ostravy, své město má rád, i když si uvědomuje, že je plné rozporů. David žije uměním, kulturou, holduje sportovnímu vyžití. Jeho velkým koníčkem je malování. Řemeslné dovednosti a výtvarný i hudební talent uplatňuje i při své práci. Strašně rád vaří a rozhodl se pro masové fondue z několika druhů masa s omáčkami. Uznají ostatní, že jídlo, které si musí každý sám připravit, je to pravé pohoštění do pořadu Prostřeno!? Navíc má David ještě v plánu malovat se svými hosty na hedvábí. A moučník? Tím ženám okolo stolu úplně vyrazil dech! Našli účastníci druhého ostravského týdne už v úterý svého favorita na výhru 25 tisíc korun?


Středa – Libuše Foord (30)

Uprostřed týdne je ze svých hostů celá nervózní excentrická svobodná maminka Libuše. Má nový třípokojový byt v centru města a vlastní prodejnu s luxusním spodním prádlem. Nemá problém říkat nahlas, co si myslí. Pro své hosty si připravila italské menu s vepřovým masem na italských bylinkách, jako dezert udělá tiramisu, ale po česku. A jaká asi bude její zábava? Libuše je velmi sympatická, umí zapůsobit a Češi milují italskou kuchyni, ať už si pod tím představují cokoliv. Stane se nakonec Libuše hostitelkou týdne?


Čtvrtek – Lukáš Wybraniec (31)

Předposlední den se bude vařit u ostravského podnikatele Lukáše. Jeho menu souhlasí s jeho příjmením, protože je opravdu vybrané. Lukášovo jídlo bude pro ostatní šok, protože čekali něco úplně jiného. Jenže Lukáš je podnikatel s hracími automaty a jako provozní zná prostředí restaurací a ví, jak má vypadat špičkové jídlo. Zatím se u stolu předváděl jako jednoduchý „masožravec“ a milovník zabijaček. Jenže soutěžící si k němu nepřijdou pro nebezpečně vysokou dávku cholesterolu, ale naopak na zdravé ryby, salát a efektně vyhlížející dezert ze švestek. I jeho zábava bude originální. Bude tedy Lukáš jedničkou
a vítězem?


Pátek – Miroslava Gartnarová (59)

Nejstarší účastnice Mirka je veselá a optimistická šedesátnice z Ostravy-Zábřehu, která ještě pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců. O své práci říká, že je to nejkrásnější povolání na světě. Mirka je vdova a babička, ale ráda vyráží s přítelem na výlety a za svou maminkou. Mirka má ráda tradici a tradiční bude i její menu. Klasika se tento týden ještě nevařila a na její kachnu se zelím a bramborovými knedlíky se už všem sbíhají sliny. To se ale nedá říct o jejím pracném moučníku, který se jmenuje „ostravská želva“ – nikdo neví, co si má pod tím představit. Všichni si ale myslí, že má Mirka eso v rukávu a tváří se, že neumí do pěti počítat. Jsou obavy soutěžících zbytečné, nebo to cítí správně a Mirka dá všem na frak?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a nejlepší mně přišla ta část, kdy vymýšlejí zábavu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Další taková soutěž, kde se má hodnotit celek, jenže jak můžete posoudit třeba kvalitu jídla přes televizi.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles