8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 2.3. 2016

2. 03. 2016 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 2.3. 2016 bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvačky z Dua Kamélie, herec Vladimír Polívka a psycholog Michal Petr se představí v Show Jana Krause s datem 2.3. 2016.

Show Jana Krause:  2.3. 2016:


Duo Kamélie – blond vlasy a hity osmdesátých let – to jsou dvě věci, které jsou charakteristické pro hudební duo Kamélie. Hana Buštíková a Dana Vlková spolu vystupují více než 35 let. Bez problémů prý spolu fungují nejen pracovně, ale i v soukromí. „Jezdíme společně na dovolené, na výlety… Dokonale se známe, jsme si v mnoha věcech tak podobné, až mě to někdy udivuje. Máme rády stejný humor, líbí se nám stejná móda, stejné filmy i hudba,“ říká Hana. „Jestli se v něčem zpočátku neshodneme, tak se nakonec stejně shodneme. To bychom za sebou neměly tolik let společné spolupráce,“ dodává. Nedávno jim také vyšlo novinkové album Trend.

Show Jana Krause 2.3. 2016Vladimír Polívka
– herec, který se letos objeví hned ve třech filmech. Muzikál už se hraje, za čas přijde do kin film Strašidla a pohádka Řachanda je čerstvou novinkou. „Hraju takového lumpa, nejlepšího kamaráda hlavní mužské postavy, které nedám spát. Hrozně dobře se mi to hrálo, lump a nešika k tomu, to je pro mě ideální,“ říká Vladimír. Hostuje v prestižních divadlech – na scéně Dejvického divadla hraje v Zimní pohádce a v Národním divadle měla nedávno premiéru Manon Lescaut.

Michal Petr
– psycholog, terapeut a lektor, který se mj. věnuje psychospirituálnímu poradenství, v rámci něhož probírá s klienty jejich zážitky přesahující běžnou zkušenost.
Psychospirituální poradenství nabízím lidem, kteří prožijí něco, co se vymyká běžné zkušenosti. Může jít např. o různé projevy změněných stavů vědomí a další náročné zkušenosti. Například komunikaci s duchy, mimotělní zážitky aj. Často nevědí, jak s takovým zážitkem naložit, jak ho integrovat do svého života, a mnohdy končí zbytečně v psychiatrických léčebnách,“ mluví Michal Petr o jedné z mnoha oblastí svého profesního zaměření.

Věnuje se také tzv. Maitri dýchání, které zpřístupňuje rozšířené stavy vědomí. Dalším tématem jeho práce jsou partnerské vztahy, o nichž rád a často píše i na svém blogu. Zamýšlí se např. nad otázkami neporozumění mezi mužem a ženou, nad komunikačními vzorci a obtížemi, nad konflikty a nad tím, jak je dobře využít či třeba jak najít toho „pravého“ partnera. „Kde najdu toho pravého? Existuje vůbec? Nemám přehnané nároky? Mám se držet svého snu a touhy, nebo se smířit s realitou? Největší nároky máme vždy na člověka, který by nám měl být nejblíž – na partnera. Ideální partner je v podstatě přesný doplněk našemu nedostatku: kde nám něco chybí, jemu přebývá, a tím nás doplňuje. A naopak. Když opadne zamilování, začnou se ukazovat naše rozdíly, odlišná přání a očekávání, různé styly fungování. To v nás pak probouzí strachy: co se stalo? To už mě nemiluje? Možná bych se měl, měla poohlédnout někde jinde…“ vysvětluje Michal Petr.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 2.3. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !