8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 23.9. 2015

23. 09. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 23.9. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Moderátorka a herečka Ester Janečková, zvěrolékař Jan Herčík a novinář a spisovatel Radek Kedroň se představí v Show Jana Krause s datem 23.9. 2015.

Show Jana Krause – 23. 9. 2015:


Ester Janečková – moderátorka oblíbeného pořadu postaveného na silných příbězích, emocích a osudových okamžicích, který se od příštího roku opět vrací na obrazovku. „Mám z toho obrovskou radost. Diváci se mě na pořad ptali všude, kde jsem se objevila. Také psali do televize a ona jim vyhověla a vyšla vstříc,“ říká Ester, která pořad moderovala téměř devět let.

Show Jana Krause 23.9. 2015Jan Herčík – jeden z neuznávanějších českých zvěrolékařů, který vede známou veterinární kliniku v Horoměřicích. Pod rukama mu prošly stovky zvířat, počínaje domácími mazlíčky až po velké šelmy. „Jednou přišel pán, že potřebuje vykastrovat medvěda. Myslel jsem si, že je to legrace,“ vypráví Jan Herčík. A pak jednoho dne přijel vůz s medvědy. „Neměl jsem pušku ani foukačku, abych je uspal. Chvíli jsem honil já medvěda, pak on mě… Nakonec mi majitel medvědy nahnal do klece, kde jsem je mohl uspat,“ pokračuje veterinář. V tandemu s Alenou Hrachovcovou napsali již pět knih z prostředí veterinární ordinace. Se svou ženou, herečkou Kateřinou Herčíkovou, která momentálně hraje v seriálu Přístav, se seznámili příznačně – přes jejího jezevčíka.

Radek Kedroň
– novinář, který více než tři roky sledoval pozadí největšího korupčního případu novodobé české historie. Shromáždil dokumenty z vyšetřování, zpovídal státní zástupce, detektivy i svědky. Výsledkem je téměř dokumentární rekonstrukce známé kauzy: kniha Operace Rath s podtitulem Pohled do zákulisí policejního vyšetřování.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 23.9. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !