Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tentokrát se prostírá v kulisách večerního Brna a okolí

14. 03. 2010 | Televizní tipy
Nakoukněte s Televizí Prima do dalších pěti domácností. Na jižní Moravě spolu od pondělí 15. března stráví týden Miroslav Bílek, Hana Pinknerová, Irena Ráčková, Jiří Müller a Eva Bego. Navzájem se navštíví, pohostí a pobaví. Ženy jsou v mírné přesile, to ale neznamená, že výhru 25 000 nemůže získat některý z mužů. Něžné pohlaví to až na jednu výjimku tentokrát vezme levou zadní a vsadí spíš na rutinu. Zato muži se chtějí vytáhnout…

Jana Boušková a Václav Vydra vše vtipně okomentují. V pátek 19. března se rozhodne, kdo získá 25 000 korun a stane se hostitelem týdne! Nenechte si ujít další týden s pořadem Prostřeno! Každý všední den v 18.00 na Primě.

Pondělí: Miroslav Bílek je krizový manažer. Soutěživý extrovert má chuť se hlavně pobavit. Jeho menu je ambiciózní. Zázvorovo-pórková polévka s mangem, telecí svíčková v bylinkách s badyánovo-vanilkovou omáčkou a bramborovým dortíkem a glazírované jahody s rafinovanou kombinací drceného pepře s kysanou smetanou – to vypadá na rozjezd přinejmenším zajímavě. Nenastaví Mirek laťku příliš vysoko?

Úterý: Spisovatelka Hana Pinknerová byla pět let vegetariánkou, pak makrobiotičkou
a vášeň pro zdravé jídlo jí zůstala.
Její poněkud alternativní osobnost se projeví i na jejím menu, kde udává tón červená řepa. Jako hlavní chod nabídne boršč s hovězím masem. Podaří se jí hosty přesvědčit, že i polévka může stačit jako hlavní jídlo? Pomohou opražené topinky z černého chleba a sýrová roláda se salátem jako předkrm?

Středa: Irena Ráčková pracuje jako asistentka mladé vozíčkářky. Preferuje českou kuchyni bez knedlíků a omáček, vaří spíš kuře na všechny způsoby a zvládá i čtyři jídla najednou.
Je veselá, ráda se baví a s pohoštěním si nijak zvlášť neláme hlavu. Zábavu řeší spontánně, ve svém domku má v každé místnosti reprobedny a zásobu CD. Pustí se do tance
i spisovatelka Hanka?

Čtvrtek: Jiří Müller má smysl pro humor a rád vypráví historky. Působí vyrovnaně, je pyšný na svůj krásný domov. Celý život prodává rybářské potřeby, ryby chytá a také je rád konzumuje. Tentokrát nebraly, a tak se musel uchýlit k malé lsti. Candáta upeče s mandlovou nádivkou, Irenu ale způsob servírování nenadchne. Bude mu jako návnada na získání bodů od soupeřů stačit charisma?

Pátek: Eva Bego, atraktivní maminka na mateřské, pořádá poslední večeři. Je zvyklá na vyšší standard, ráda tančí a sportuje, jako kuchařka si věří. Plánuje italsko-české menu: mušle svatého Jakuba, rajčatovou polévku s parmazánem, plněné cannelloni a na závěr buchty. A pozor – rozlívat se bude Prosecco! Čím nás Eva nakonec překvapí?

Recepty hostitelů najdete hned po odvysílání jednotlivých dílů na stránkách pořadu www.iprima.cz/prostreno. Nebudou chybět ani rady a tipy, jak být nejlepším hostitelem. Tentokrát na téma stolní sklo a servírování nápojů.


Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !