Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 7.4. 2019

7. 04. 2019 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu každou neděli odpoledne pro vás.

Na Smrtnou neděli se lidé obřadně zbavovali zimy. Svou Moranu můžete letos vynést i vy, ovšem nejprve si ukážeme, jak si ji ze slámy vyrobit. Pokud vám to přijde příliš morbidní, vrhněte se s námi na veselejší tvorbu – oživíme si své dovednosti v ručních pracích a předvedeme si, jak se dělají háčkované hračky. Z betonu si odlijeme stylové velikonoční dekorace – slepičku a vajíčka.

Vychytávky Ládi Hrušky – 7.4. 2019K práci by se dobře hodil poslech rádia, a tak navštívíme sbírku zahrnující více než tisíc exemplářů rádiových přijímačů, jejíž majitel, pan Fridrich, je prý od dětství fascinován přenosem informací.

Nezapomeneme ani na zahrádku, kterou obohatíme o mobilní záhon z palety. Spolu s jarním počasím se hlásí i grilovací sezona, a tak vám poradíme s výběrem vhodného grilu. A na novém grilu můžeme rovnou vyzkoušet i nový recept – plněné kuřecí kapsy podle Ládi Hrušky. Sladkou tečkou na závěr pak budou tradiční kynuté velikonoční jidášky.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte 7. 4. 2019 ve 12.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 7.4. 2019:

Vychytávky Ládi Hrušky – 7.4. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky – 7.4. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky – 7.4. 2019
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !