8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdeněk Pohlreich bude zase řádit

17. 01. 2010 | Televizní tipy

Kuchař jako VIP host zábavné soutěže Hádej, kdo jsem? To tu ještě nebylo! Odborná herecká porota ve složení Martin Zounar, Alice Bendová, Bob Klepl a Eva Holubová za škraboškami dlouho tápala, protože do studia nepřišel nikdo z umělecké branže. Až Alice, která považuje vaření také za umění, se strefila. Vedle moderátora totiž usedl šéf Café Imperial a hlavní aktér gastronomické show Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich.


Šéf se zná s Petrem Vondráčkem z vánočního speciálu Šťastný a veselý, šéfe, který se natáčel v Café Imperial a kde jídla hodnotil pro změnu Petr. Bohumil Klepl objíždí se skupinou nadšenců restaurace, kde šéf již působil. „Přátelé, vy tady máte to kolečko a jde to dolů. Já mu to řeknu,“ vyhrožuje prý Bob při svých přepadovkách restauratérům. Možná někoho zklame, ale jiné potěší, že Zdeněk Pohlreich držel dekorum a byl slušný. Na moderátorovu sefotázku, zda ho nechtěl nějaký kuchař jak hora třeba inzultovat, odpověděl, že je to s podivem, ale ani po dvou odvysílaných řadách zatím ne. Já pomáhám, já nebuzeruju. Akorát to dělám takovým zvláštním způsobem,“ dodal šéf se svým typickým širokým úsměvem. A zopakoval svoji známou tezi, že největším nepřítelem českých kuchařů je jejich fantazie. „Chce to více disciplíny a méně fantazie. Gastronomie se nemá dělat pro medaile, ale pro lidi. Největší soutěž se odehrává každý den v restauraci, v kuchyni a za stolem.“


Martin Zounar se zajímal o cenové relace jídla. „Obecně v Čechách neumíme moc platit za to, že někdo něco umí. Nejde jen o suroviny, ale jsou tam i jiné vstupy. Hlavní je ocenit člověka, který to umí perfektně připravit,“ soudí Zdeněk Pohlreich, který vždy zvážní, když jde o kvalitu. A jaké je šéfovo nejoblíbenější jídlo? „Abych to mohl podávat ve své restauraci, musím to sám rád jíst,“ přiznává. Osobně miluje ryby, mořské plody, těstoviny, zeleninu, celkově upřednostňuje na talíři lehčí věci. Klasiku strašně rád vaří, ale protože se přece jen hlídá – kuchařina je ve vztahu k linii rizikové povolání – podobná jídla nekonzumuje často.


Nenechte si ujít další vydání pořadu Hádej, kdo jsem! v pondělí 18. 1. ve 20.00 na Primě se Zdeňkem Pohlreichem, který vás naláká na třetí řadu gastronomické show Ano, šéfe! Na jaře šéf odloží rukavičky a bude zase řádit.


 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zdeněk Pohlreich bude zase řádit:

Zdeněk Pohlreich bude zase řádit
Zdeněk Pohlreich bude zase řádit
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
........ale ten jeho slovnik je des a hruza zaroven.Je to umysl TV a nebo je skutecne takovy?
Za celou dobu co je porad vysilan se vubec ale vubec nezmenil a slovnik ma stale stejny
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles