Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano, šéfe! – Legenda se vrací

3. 09. 2011 | Televizní tipy
Zdeněk Pohlreich si v nedávné době odskočil do pořadů Na nože! a Šéf na grilu, ale nyní se vrací v plné síle k formátu, který ho kdysi přivedl na televizní obrazovku. Mezi diváky se spekulovalo, jestli Zdeněk Pohlreich trochu „neměkne“, ale v nové řadě Ano, šéfe! vyvede všechny pochybovače z omylu.

Jak je u něj zvykem, bude zase říkat natvrdo, co si myslí – nejen personálu restaurací, ale zejména jejich majitelům a majitelkám. Bude se tak opět „pípat ostošest“ a v některých obzvlášť „výživných“ epizodách Ano, šéfe! se diváci mohou těšit na skutečně velmi vyostřené konfrontace. Šlendrián totiž šéf nenašel jen v kuchyních hospod, ale i v jejich kancelářích. Doporučit předem můžeme například epizodu, která se natáčela v jedné z „luxusnějších“ brněnských restaurací.

zdenek pohlreichZkrátka sonda do českých a moravských hospod a restaurací tak pro mnohé z nich nedopadne příliš lichotivě. Tentokrát navštíví štáb Ano, šéfe! s kamerou dalších 10 míst a doplní tak dosavadních více než 30 restaurací z předchozích tří řad. Spektrum bude opět pestré nejen zeměpisně, ale různorodost se projeví i v gastronomické úrovni jednotlivých restaurantů.

Vysílání: podzim 2011
Čas: čtvrtek, po 21:00

Zdeněk Pohlreich


Zdeněk Pohlreich – šéf Café Imperial a majitel pražské restaurace Divinis proslul jako kritik blafů českých restaurací a propagátor kvalitních surovin a jednoduchých a tradičních kulinářských postupů. Své zkušenosti s vařením a vedením restaurace i personálu předával ve třech řadách pořadu nejen kolegům, ale také divákům, které dokáže svými hláškami a postřehy skvěle pobavit.

Zdeněk Pohlreich je málokomu lhostejný. Lidé ho buď obdivují a respektují jako absolutního profesionála se zájmem o věc, nebo ho zkrátka nemusejí, protože si nebere servítky. Může si to dovolit: vypracoval se od píky až k nynější popularitě a úspěchu, i když v mládí podle svých slov kuchařinu nijak zvlášť nemiloval. Pak si ale uvědomil, že pracovitý a schopný kuchař má dveře všude otevřené a může prožít tvůrčí a bohatý život. Toužil získat zkušenosti ve světě, poznat, jak to dělají jinde.

Emigroval krátce před revolucí a nakonec zakotvil v Austrálii, kde se po těžkých začátcích prosadil ve francouzské restauraci. Po návratu do vlasti své nabyté zkušenosti zúročil ve špičkových hotelech, až si splnil sen o vlastní restauraci. V Pražském kulinářském institutu Romana Vaňka vede kuchařské kurzy, kde učí vařit laickou veřejnost.

Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý pořad ,ale měl by se zamyslet i nad sebou jak se chová a jak je k ostatním vulgární.
Obrázek uživatelky
profil
Není o co stát. Pořad je plný vulgarit, jak od p. Pohlreicha, tak od zůčastněných. Nechápu, smysl takové reality "šou". Je to smutný obraz naší společnosti.Smajlík A s tou "legendou", to snad autor přehnal. Jaká je pan Pohlreich legenda? Lépe by sedělo, :"Sprosťák je opět zde."
Obrázek uživatelky
profil
ten pořad je opravdu skvěly ale škoda těch sprostých slov
Obrázek uživatelky
profil
tesim se, pan Pohlreich je velmi charismaticky, rada na nej koukam
Obrázek uživatelky
profil
dobrej jen Pohrelich je sprostej jako dlaždič....to mi vadí !
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles