Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zoufalé manželky - 8. série je tady

26. 09. 2012 | Televizní tipy
Všechno dobré musí jednou skončit a my se v dějem nabité poslední 8. sérii seriálu Zoufalé manželky rozloučíme s přítelkyněmi z Wisteria Lane, které na dokonalém předměstí skrývají nejedno nebezpečné tajemství.

Dávno mrtvá Mary Alice Youngová pokračuje v líčení životních zápletek kamarádek z Wisteria Lane – Susan, Lynette, Bree a Gabrielly. Finální 8. série seriálu Zoufalé manželky odhalí spoustu nových tajemství. Když se pokusí zakrýt vraždu Alejandra Pereze, Gabriellina nevlastního otce, procvičí si naše přítelkyně dokonale přetvářku.

Zoufalé manželky - 8. série je tadyV poslední epizodě 7. série šla Gabriella domů připravit dezert. Alejandro na ni vyskočil a chtěl ji znásilnit, Carlos se však vrátil včas a zabil ho úderem svícnu. Když zjistil, že u sebe Alejandro neměl zbraň, zděsil se. Nechtěl jít do vězení za vraždu bezbranného. Bree proto převzala iniciativu a postarala se o zametení důkazů a ukrytí mrtvoly.

Na začátku 8. série seriálu Zoufalé manželky se musejí sousedé zbavit Alejandrova těla a vyrovnat se s pocitem viny, která na každého doléhá trochu jiným způsobem. Susan se začíná vzdalovat rodině a přátelům, Gaby marně utěšuje Carlose, sžíraného výčitkami.

Lynette se snaží zachránit rozpadající se manželství s Tomem, ale nedaří se. Bree musí být zvlášť opatrná. Před detektivem Chuckem Vancem, jejím novým milencem, by mohlo být i sebemenší prořeknutí osudové. Navíc se do města přistěhuje nový sexy soused Ben Faulkner, který zaujme Renee.

Zoufalé manželky
se s námi v 8. sérii rozloučí ve velkém stylu – s břitkým černým humorem a typickou společenskou satirou. Poslední epizoda trvá dvě hodiny a dočkáme se v ní svatby, soudu, porodu i smrti. A dozvíme se, jaká budoucnost všechny čtyři hlavní domácnosti čeká.

Postavy a obsazení 8. série seriálu Zoufalé manželky:

Susan Delfinová
Susan se nejvíc ze všech potýká s pocitem viny. Když ve škole pochovává křečka, zhroutí se. Navíc páchá drobné zločiny. Chce být potrestána. Je přesvědčená, že si to zaslouží. Vina ji sblíží s Carlosem. Mike je podezřívá, že mají aférku. Susan se také dá na malování ve výtvarném kroužku, vedeném Andre Zellerem. Jeden z jejích obrazů prozrazuje o zločinu více, než je zdrávo.

Teri Hatcherová
Teri se proslavila rolí Lois Lainové v seriálu Lois a Clark. Před pár lety se také stala úspěšnou spisovatelkou – vyšel jí román Burnt Toast and other Philosophies of Life a stal se bestsellerem. Za roli Susan dostala Zlatý glóbus a několik dalších ocenění.

Lynette Scavová

Lynette se kromě zločinu vyrovnává i s rozchodem s Tomem. Nejdřív o něm ani nechce dětem říct. Když jim Tom vše prozradí, je pro ně Lynette „ta zlá“. Snaží se vztah zachránit v manželské poradně, ale zdá se, že už si Tom našel jinou.

Felicity Huffmanová
Herečka úspěšná v komediích i dramatech získala za roli ve filmu Transamerica nominaci na Oscara a za Zoufalé manželky Emmy. Žije v Los Angeles s manželem, režisérem a hercem Williamem H. Macym.

Bree Van De Kampová

Aby ochránila Carlose a Gaby, rozhodne se Bree Alejandra pohřbít. S kamarádkami uzavře pakt o mlčenlivosti. Vystupuje jako vůdkyně a snaží se je držet v klidu. Sama však výrazně znervózní, když dostane stejné psaní, jaké našla Mary Alice Youngová před smrtí. Ostatní jí radí, aby se rozešla s detektivem Chuckem, ale ona se s ním cítí šťastná. Na místě, kde je pohřbený Alejandro, se začíná stavět. Než stihnou tělo přemístit, stavař Ben je vykope a zadělá na další problémy.

Marcia Crossová

Je magistrou psychologie, bydlí v Los Angeles a ve svých 45 letech porodila dvojčata. Čeští diváci ji mohou znát ze seriálu Melrose Place, kde ztvárnila doktorku Kimberly Shawovou.

Gabrielle Solisová

Gabriela se snaží Carlose utěšovat sexem, ale poprvé tahle metoda nefunguje. Carlos má pocit, že se jeho život naprosto změnil k horšímu, a začne pít.

Zoufalé manželky - 8. série je tadyEva Longoria
Bývalá modelka měřící jen 157 centimetrů se pravidelně umisťuje v žebříčcích nejkrásnějších žen světa. V roce 2009 zahájila na univerzitě magisterské studium v oboru politologie. Zejména se věnuje problematice mexických Američanů.

Renee Perryová
Renee začne přitahovat nový soused Ben. Imponuje jí, že pomáhá starým lidem. Aby ho ulovila, předstírá, že vaří pro Karen. Ben to prokoukne a místo na rande ji vezme do domova důchodců, aby pomáhala podávat jídlo. 

Vanessa Williamsová

Vanessa je úspěšná americká R&B zpěvačka, producentka, tanečnice, herečka a modelka. V roce 1983 byla první ženou afroamerického původu, která se stala Miss America. Během své hudební a herecké kariéry byla nominována na ceny Grammy, Emmy a Tony.

Nové postavy 8. série seriálu Zoufalé manželky:

Charles Mesure vystupuje jako Ben Faulkner, bezohledný stavitel, kterému se líbí Renee Perryová. Ve vedlejších rolích se nově představí Andrea Parkerová jako milostný objekt Toma Scava a Miguel Ferrer jako kreslíř Andre Zeller, který se střetne se Susan Delfinovou. Scott Bacula si zahraje právníka Bree.

Zajímavosti 8. série seriálu Zoufalé manželky:

Poslední klapka padla 26. dubna 2012.

Ulici Wisteria Lane nehledejte v reálném světě, ale v Universal Studios v Hollywoodu. Jsou to většinou jen fasády, ale objevíte tu i několik opravdových domů. Filmové štáby ulici obvykle nazývají Colonial Street.

Od poloviny 40. let byla použita v mnoha filmech a seriálech. Například Psycho, Prozřetelnost, Drtivý dopad nebo Buffy, přemožitelka upírů.

8. série seriálu Zoufalé manželky začíná tento čtvrtek
27.9. 2012 ve 23.20 hod. na Prima love.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zoufalé manželky - 8. série je tady:

Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
Zoufalé manželky - 8. série je tady
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !