Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Originální módní show Marie Copps pomůže ohroženým dětem

22. 01. 2008 | Úspěšní lidé
S nevšedním projektem spojujícím vysokou módu a dobročinnost přichází z Toronta Marie Copps, módní návrhářka českého původu. Její velkolepě pojatá glamour show Give Help a Chance – FASHION FOR HELP chce pomoci týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným a jinak ohroženým dětem.

Čtěte také:
Kateřina Jacques podporuje projekt FASHION FOR HELP
Návrhářka Marie Copps hostem New Yorkské soutěže v Han couture designu


Přehlídku originálních modelů Marie Copps, doplněných stylovými šperky, propojí v působivý celek i hudba a tanec. Slavnostní galavečer se uskuteční 15. listopadu v pražském paláci Žofín.
Výtěžek z akce, která bude přístupná veřejnosti, věnuje Marie Copps nadaci Naše dítě Zuzany Baudyšové.

módní show Marie Copps Exkluzivní modely Marie Copps a šperky budou na Žofíně předvádět miss a přední české modelky. Spolu s dalšími umělci tu vystoupí i operní pěvci z Toronta, chybět nebudou ani orientální tanečnice. Působivé představení chce vtáhnout diváka do různých kultur a prostředí. „Půjde o luxusní, glamour modely, inspirované různými kouty světa,“ říká Marie Copps, která chce netradičně pojatou módní akcí diváky zaujmout a překvapit. Svět módy, přepychu a krásy je podle ní v ostrém kontrastu se světem utrpení – propojení je však v zájmu obou.

“Ve světě špičkové módy jde o efekt, půvab a přepych – je to zkrátka krásné mámení, které nám dává zapomenout na starosti všedního dne,“ říká návrhářka Marie Copps. „Životní realita je ale úplně jiná a mnohem tvrdší. V našem případě má luxus a okázalost pomoci těm, co si bezstarostné snění bez našeho přispění prostě nemohou dovolit – ohroženým dětem.”

módní show Marie Copps Návrhářka Marie Copps se tak chce aktivně vyjádřit k tématu, jenž se jí osobně dotýká. „K uspořádání hudebně-vizuální módní show mě vlastně inspirovala moje šestiletá dcera,“ říká Marie Copps. „Žádnou mámu přece problematika týraných, zneužívaných či handicapovaných děti nemůže nechat lhostejnou. A tak jsem se prostě rozhodla, že v téhle věci něco udělám.“

Pomoci dětem může každý, kdo si na show Give Help a Chance – FASHION FOR HELP koupí vstupenku. Informace jejich prodeji budou vyvěšeny na stránkách projektu FASHION FOR HELP.

A jak bude vypadat přesný program večera?

Ten Marie Copps zatím tají – „Bude to překvapení,“ usmívá se tajuplně Marie Copps, „jisté ale je, že módní přehlídkou to nezačne ani neskončí.“ Kromě předání šeku zástupcům nadace Naše dítě by se měla konat například dražba kalendáře přední české modelky Petry Němcové, která se jí chce osobně zúčastnit. Výtěžek dražby půjde rovněž na účet Nadace.

módní show Marie Copps Marie Copps odjela v roce 1999 do Kanady a v roce 2001 se tam provdala. Zabývá se navrhováním originálních modelů pro denní i večerní nošení, její specialitou jsou oslnivé večerní róby. K jejím klientkám u nás patří třeba Jana Doleželová, Lucie Hadašová nebo přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra Inna Puhajková.

V České republice, kam se pravidelně Marie Copps vrací, měla několik módních přehlídek, upozornila na sebe i extravagantními modely pro finalistky populární soutěž krásy Česká Miss. Kromě návrhářství se Marie Copps věnuje floristice čili aranžování květin – a její tvorba stejně nápaditá jako v případě módy.

Popisky k fotografiím modelů:
Luxusní, žensky svůdná móda návrhářky Marie Copps, foto archiv Marie Copps

Popisek k portrétu:
„Projekt Five Help a Chance – FASHION FOR HELP v by se měl stát tradicí. Je v naší moci přijít na pomoc těm, kteří neměli tolik štěstí,” říká Marie Copps

Adéla Rutarová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !