Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třetí reprezentační ples sester a vyhlášení soutěže Miss sestra 2011

23. 02. 2012 | Ze společnosti
Plesová sezona je v plném proudu a taneční parkety nezahálejí. V pátek 17. února se v jednom z nejtradičnějších míst konání plesů – pražském paláci Žofín – konal již 3. reprezentační ples zdravotních sester s podtitulem Sestry na sál! A o tom, že se sestřičky umějí otáčet nejen na sálech nemocničních svědčí hojná účast, na Žofíně se jich sešlo a sjelo z celé republiky více než tisíc.


Z jejich rukou také převzaly ceny vítězky soutěže Miss Sestra 2011, jejíž finále probíhalo během plesu. Tu nejhodnotnější – zájezd od společnosti Fischer – předal zástupce společnosti, Ing Petr Makovský. Tu si spolu s titulem a korunkou Miss sestra 2011 odnesla krásná záchranářka z FN Královské Miss Sestra 2011Vinohrady, Petra Hladíková. 1. vicemiss a zároveň Miss sestrou sympatie 2011, kterou volili účastníci v průběhu večera, se stala Veronika Švandová z Nemocnice Na Homolce.

Titul 2. vicemiss sestra 2011 získala Iva Víšková z Radiologického centra Multiscan Pardubice. Porota rozhodně neměla s výběrem lehkou práci, vždyť vybrat tu NEJ z deseti finalistek, které byly všechny krásné a sympatické, určitě nebyl snadný úkol.

K plesu patří ale především tancování a ani o to nebyla nouze. Tanečníci si mohli vybrat z nabídky živé hudby v podání Funny Dance Band, kapely Shellou Band, vystoupení Josefa Laufera a Michala Davida, či reprodukované latinskoamerické hudby. Celým večerem provázeli moderátoři Bára Štěpánová a Vojtěch Bernatský.

Celková atmosféra plesu, bohatý program a pro šťastlivce hodnotné ceny v tombole zanechaly určitě ve všech návštěvních plesu příznivý dojem, a tak nezbývá než těšit se na další, v pořadí už čtvrtý ročník. Proto si už dnes můžete poznamenat do diáře datum 15. února 2013 s poznámkou Sestry na sál! 4. reprezentační ples sester se bude v tomto termínu konat opět na pražském Žofíně.

Zdroj, foto: Miss sestra.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Třetí reprezentační ples sester a vyhlášení soutěže Miss sestra 2011:

Třetí reprezentační ples sester a vyhlášení soutěže Miss sestra 2011
Třetí reprezentační ples sester a vyhlášení soutěže Miss sestra 2011
Třetí reprezentační ples sester a vyhlášení soutěže Miss sestra 2011
Třetí reprezentační ples sester a vyhlášení soutěže Miss sestra 2011
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !