Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvolte vítěze ankety ANNO 2009

18. 01. 2010 | Ze společnosti

V sobotu 20. 2. 2010 od 20.00 hodin uvede TV Nova v přímém přenosu předávání prestižních cen ANNO 2009 o nejoblíbenější tváře a pořady TV Nova. Kdo v jednotlivých kategoriích zvítězí? O tom rozhodněte vy!


Čtěte také aktuálně: 

Výsledky ankety ANNO 2009


Začalo hlasování v divácké anketě ANNO 2009 o nejoblíbenější ženu a nejoblíbenějšího muže TV Nova a nejpopulárnější pořad této stanice. O nejoblíbenějším filmu, na němž se Nova podílela, rozhodne jeho návštěvnost. Anketa bude vyhlášena v pořadu Volejte Novu a na internetových stránkách NOVA . Jména vítězů se diváci TV Nova dozvědí v přímém přenosu ze slavnostního galavečera v pražském Hudebním divadle Karlín v sobotu 20. února.


logoAnkety se může zúčastnit každý, kdo vyplní hlasovací kupón, uveřejněný na internetových stránkách NOVA a ve vybraných periodikách na počátku února, nebo pošle SMS se jménem kandidáta na číslo 906 06 09. Jména vítězů divácké ankety ANNO 2009 zazní v sobotu 20. února v přímém přenosu ze slavnostního galavečera v pražském Hudebním divadle Karlín.


Tituly Muž roku a Žena roku 2009 TV Nova budou obhajovat herci Martin Dejdar, jehož obrovská popularita jako Ozzáka v sitcomu Comeback u diváků neklesá, a Zlata Adamovská alias doktorka Běla Páleníková ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Horkým kandidátem na Nejlepší pořad TV Nova roku 2009 je opět seriál Ordinace v růžové zahradě 2, který získal toto ocenění již v loňském roce a jehož sledovanost dlouhodobě neklesá pod dva miliony diváků. Oceněn bude také Film roku 2009, na němž se Nova podílela. Mezi nominované mj. patří Operace Dunaj, 2 Bobule či Kawasakiho růže. Poslední udělené ocenění bude Speciální cena vybranému laureátovi.


Pro úspěšné hlasování pomocí webového formuláře je nutné, abyste alespoň v jedné kategorii zvolili první, druhé i třetí místo. Po označení prvního místa se nominovanému přičtou 3 body, druhého místa 2 body a třetího místa 1 bod. Každý uživatel může zaslat denně maximálně jeden hlasovací formulář. Proto hlasujte pro všechny kategorie, pro které chcete, najednou. Vaše hlasy jsou platné teprve po úspěšném odeslání formuláře.


Pokud vám vyhovuje SMS forma hlasování, přečtěte si návod a dohledejte své oblíbené tváře a pořady v kompletní tabulce všech nominovaných v anketě ANNO 2009. Pro úspěšné hlasování je nutné, abyste alespoň v jedné kategorii zvolili první, druhé i třetí místo. Po označení prvního místa se nominovanému přičtou 3 body, druhého místa 2 body a třetího místa 1 bod. Podle příkladu níže si můžete „vypočíst“, jak má vypadat správná hlasovací SMS pro ANNO 2009:soska-anno


Tvar SMS:
ANO P – pro hlasování v kategorii pořad
ANO M – pro hlasování v kategorii muži
ANO Z – pro hlasování v kategorii ženy


Vzor SMS:
ANO P ULICE ORDINACE JUDO
ANO M NOVACEK MRACEK KARAS
ANO Z NOVAKOVA HUSAKOVA MALA



Kdo se stane nejpopulárnější Ženou a Mužem televize Nova a který z pořadů a filmů, na nichž se Nova podílela v roce 2009, jste si oblíbili nejvíce?


Čtěte také: Výsledky ankety ANNO 2009

 Zdroj: NOVA

 

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
viťazi su už na svete
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles